Hot City

Hot City

Hot City is zondermeer een gokkast die voor vrouwen ontwikkeld is door de ontwikkelaar Net Entertainment. Het thema is het leven van een vrouw in New York en de gokkast lijkt sterk geïnspireerd te zijn op het thema van Sex and the City. De gokkast is voorzien van een leuke bonusgame waarin je schoenen moet shoppen, en er zijn ook free spins te winnen in deze gokkast die voorzien is van een muziekje waar je de hele avond wel naar kunt luisteren. Zo niet, dan kun je in Hot City het geluid altijd uitzetten.

Hoe werkt Hot City?

Hoe speel je Hot City Gokkast Netent

De Hot City gokkast is een gemakkelijk te spelen gokkast met vijf wielen en drie rijen. Er is niet gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen, waardoor de gokkast goed vol zit met allemaal animaties die iets met vrouwen en de stad te maken hebben. Zo zie je een mobiele telefoon, maar ook een taxi, een vrouw aan de borrel, een meisje achter de laptop, een dure ring en een grote tas. Alles is in het thema gehouden, zelfs de achtergrond waarin je met gemak elke grote stad kunt herkennen in Amerika.

De bonusgame in Hot City

Hot City Gokkast NetEnt Bonusgame

Hot City is voorzien van een bonusgame. Om daar te kunnen komen, heb je driemaal het bonussymbool nodig, het cadeau waar ‘Bonus’ onder geschreven staat. Je gaat naar een dure winkel waar een vrouw in een stoel zit, met schoenen om haar heen. De cursor gaat over de schoenen heen en het is de bedoeling dat je op het goede moment op stop drukt. Elk paar schoenen heeft een bepaalde waarde en zolang je niet op een lege doos eindigt, win je extra munten en daarmee contanten. Stop je echter wel op een lege doos, dan is de bonusgame over en krijg je in beeld te zien hoeveel munten je precies gewonnen hebt. De bedragen kunnen hard oplopen wanneer je op het goede moment weet te stoppen!

De free spins in Hot City

Hot City Gokkast NetEnt Free Spins

Naast een heuse bonusgame kun je ook free spins scoren in Hot City. Met driemaal de scatter op de wielen, krijg je direct 10 free spins. Heb je echter viermaal de scatter, dan krijg je er 20. Heb je het geluk dat je vijfmaal de scatter op de wielen hebt staan, dan kun je je borst natmaken voor maar liefst 30 free spins. Deze free spins in Hot City zijn bijzonder interessant, want de winsten worden namelijk verdrievoudigd tijdens het spelen. Dit geldt niet voor de winsten in de bonusgame die je kunt behalen tijdens de free spins. Daarentegen kun je wel extra spins winnen tijdens het spelen van de free spins, zodat je nog net even iets langer vol kunt houden met het verzamelen van winsten tegen een leuke multiplier.

De winlijnen in Hot City

Hot City werkt met in totaal 25 winlijnen en met alle animaties, bonussen en free spins is dat een goed uitgangspunt om de gokkast overzichtelijk te houden, en toch de mogelijkheid te hebben om goede winsten te maken met het spelen van dit spel. Het blijft echter wel een gokkast die grotendeels voor vrouwen bedoeld is, en ook vooral door vrouwen gespeeld wordt. Het zijn vooral de animaties en het thema van de gokkast die hiervoor zorgen: Een bonusgame met schoenen uitzoeken is nou niet bepaald een bonusgame die alle mensen evenzeer aan zal spreken, of je moet een man zijn die graag meegaat met winkelen en voorkeur heeft voor bepaalde schoenen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Hot City

8.5

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.3/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

9.1/10

Voordelen

  • Leuke features
  • Geen standaard symbolen

Nadelen

  • Te duidelijk op vrouwen gericht
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Sandrina on Hot City
Waar kan ik deze nog spelen?

Dit was mijn favoriete gokkast! Heel erg jammer dat hij nauwelijks nog ergens te vinden is

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger