Guns N’ Roses

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Guns N’ Roses

Guns N’ Roses is de gokkast waar alle liefhebbers van Net Entertainment en gokkasten al lange tijd op zaten te wachten. En het resultaat stelt niemand teleur! Tijdens het spelen van de gokkast kun je kiezen uit vijf verschillende nummers van de band die gedraaid worden op de achtergrond. Er is een feature in de gokkast verwerkt, er is een expanderende wild die kan zorgen voor grotere winsten, en er is een bonusgame. Dat is nog lang niet alles wat deze gokkast te bieden heeft. De winsten worden spectaculair op de wielen gemeld, de achtergrond van de gokkast is leuk om te zien tijdens het spelen en natuurlijk komen de bandleden regelmatig op de wielen langs.

Hoe speel je Guns N’ Roses?

Guns N' Roses

Guns N’ Roses is een gemakkelijk te spelen gokkast. Je herkent al snel de handtekening van Net Entertainment tijdens het instellen van de muntwaarde en uiteraard ook het aantal munten per spin. De gokkast heeft een standaard opzet. Er zijn vijf wielen en drie rijen. Het grote aantal standaard gokkast symbolen is jammer, maar het zorgt wel voor meer overzicht tijdens het spelen van de gokkast. Helemaal links onder in beeld kun je de nummers kiezen die je wilt horen tijdens het spelen. Je kunt op elk moment een ander nummer kiezen. De wild is spectaculair in deze gokkast. Op alle posities neemt de wild het hele wiel over. Dat betekent dat er grote winsten vallen wanneer je meerdere wild symbolen naast elkaar hebt. Maar het begint pas echt spannend te worden in de bonusgame.

De bonusgame in Guns N’ Roses

Zie je een rood vakje in beeld komen tijdens het spinnen, waarin je al een winst kunt zien? Dan krijg je de solo multiplier feature te zien. Deze is erg leuk, want het levert je 4 tot 10 keer de winst op die je op dat wiel hebt staan. Een leuke feature, want je kunt zelf tellen hoe vaak het symbool langskomt dat jij nodig hebt tijdens deze feature. Daardoor kunnen de winsten hard oplopen!

Guns N' Roses

De feature in Guns N’ Roses

Hiernaast zijn er ook nog drie willekeurige features in het spel: De Legend Spins, de Apetite for Destruction Spins, en de Solo Vermenigvuldiger. De Legend Spins houdt in dat je 3 gratis re-spins ontvangt, waarmee je bij elke re-spin een tot twee gestapelde wild’s in jouw rollen terug vindt. De Appetite for Destruction Wild feature geeft jou een vervangende wild in de vorm van een kruis. Deze kan op drie verschillende locaties vallen op de rollen en kan leiden tot veel winst. Deze wild feature kan alle symbolen vervangen behalve bonus symbolen. De Solo Vermenigvuldiger kan een winlijn vermenigvuldigen van 4 keer tot en met 10 keer. Deze feature wordt alleen geactiveerd als er minimaal drie dezelfde symbolen op een winlijn zitten.

De winlijnen in Guns N’ Roses

Guns N’ Roses heeft in totaal 20 winlijnen. Deze zijn niet aan te passen tijdens het spelen van de gokkast. Je kunt de inzet wel aanpassen onder in beeld door het aantal munten aan te passen, of de waarde per munt. Deze gokkast is voorzien van een autospin functie. Deze zit links naast de spinbutton en is gemakkelijk in te stellen. Dat is een handige functie, want dit is een leuke gokkast om naar te kijken en te luisteren, maar op het moment dat je bonusgames vrijspeelt, stijgt de spanning pas echt tot ongekende hoogte. En tijdens deze bonusgames slaat de autospin uiteraard af. Je moet zelf de keuzes maken die je rijk kunnen maken, of die je met lege handen laten staan!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Guns N' Roses

9.4

Graphics

9.1/10

Kenmerken

9.5/10

Speelbaarheid

9.5/10

Bonussen

9.4/10

Voordelen

  • Kies zelf je muziek
  • Verschillende bonussen
  • Leuke feature
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Jan Koning on Guns N' Roses
Leuke slot, weinig verdiensten

Het is een gave slot als je fan bent van de band maar het levert weinig op.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger