Go Bananas

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Go Bananas

Go Bananas is een zeer bijzondere gokkast van de ontwikkelaar Net Entertainment. Het is een zeer populaire gokkast en dat is opvallend. Er is namelijk geen jackpot, er is geen bonusgame en free spins kun je ook niet winnen tijdens het spelen. Dat is opvallend, want de maximale winst tijdens het spelen is maar liefst 140.000 munten. Waarom is deze game zo ontzettend populair geworden en hoe is het mogelijk dat de winsten zo hoog liggen wanneer er geen extra’s in de gokkast zitten? Redelijk eenvoudig, het heeft allemaal te maken met de apen in de gokkast.

Hoe speel je Go Bananas?

Go Bananas is een makkelijke gokkast. Het hele spel beperkt zich namelijk tot één scherm. Er is geen bonus, er zijn geen free spins en dus is er ook geen scatter en geen bonussymbool. Het enige dat je ziet, zijn vijf wielen en drie rijen. Alle symbolen en de geluiden hebben te maken met de apen en de jungle. Je vindt onder andere een trommel op de wielen, verschillende soorten fruit, een enorme robijn en een gouden beeldje van een aap. Daarnaast wordt de gokkast gespeeld met een wild symbool. Nou ja, niet zomaar een wild symbool, er zijn er maar liefst vijf die allemaal een speciale functie hebben in deze gokkast, en daar ligt het succes van deze gokkast in verscholen!

De wild symbolen in Go Bananas

Go Bananas Gokkast Netent Wild

Het eerste dat opvalt, is dat de apen moeilijk stil kunnen blijven zitten tijdens het spinnen. Ze komen direct in beweging wanneer je ze op de wielen krijgt en maken ook verschillende leuke geluiden. Elke aap is een wild symbool met verschillende manieren om extra wild symbolen op de wielen te zetten. Dat zorgt voor heel veel extra wild symbolen en dus heel veel extra winsten. Een van de apen expandeert over het hele wiel, een andere expandeert over de rij, de grootste gorilla zal je het beste helpen door een kruis te maken met wild symbolen. De vrouwelijke aap geeft je een kus, om daarna de hokjes om haar heen wild te maken voor je. Aangezien het regelmatig gebeurt dat er meerdere apen op de wielen komen, is de kans bijzonder groot dat je heel veel winsten kunt halen omdat je vijfmaal de wild op een rij hebt staan. Daarnaast leveren de animaties ook winst op, maar dat zal je tijdens het spelen al redelijk snel vergeten zijn omdat de wild symbolen constant langs blijven komen.

Geen jackpot en geen bonusgame in Go Bananas?

De maximale winst in Go Bananas is 140.000 munten. In andere gokkasten moet je daarvoor in de free spins terechtkomen en precies de goede symbolen op de goede plek krijgen. In Go Bananas krijg je regelmatig een winst van 1000 munten om je oren omdat de wild symbolen goed op een rij vallen. De winsten in deze gokkast zijn dus veel frequenter en daarnaast ook beter dan andere gokkasten. Er is geen bonusgame nodig en de free spins zal je ook zeker niet missen. Het is namelijk een meer dna volledige gokkast met ontzettend veel humor en veel actie, en dat is meer waard dan een verplicht gestelde free spin modus.

De winlijnen in Go Bananas

Er zijn twintig winlijnen in de Go Bananas gokkast en dat is meer dan genoeg met alle extra mogelijkheden om winsten te maken tijdens het spelen. Wat vooral sterk is, is dat de animaties heel veel verschillende manieren hebben om de wilds op de wielen te zetten. De kans dat je minstens drie keer hardop moet lachen tijdens het spelen, is dus even groot als het maken van winst bij het spelen van de gokkast!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Go Bananas

9

Graphics

9.2/10

Kenmerken

9.5/10

Speelbaarheid

8.2/10

Mobiel

9.1/10

Voordelen

  • Goede graphics
  • Veel wild functies

Nadelen

  • Gokkast kan onoverzichtelijk worden door features
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Richard on Go Bananas
Onoverzichtelijk

Een keer gespeeld want het leek me wel leuk. Ik vond het iets té. Misschien iets voor meer ervaren speler.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger