Ghost Pirates

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Ghost Pirates

Ghost Pirates is een gokkast van Net Entertainment die verdacht veel te maken lijkt te hebben met de Pirates of the Caribbean. Wie naar de animaties in de gokkast kijkt, kan niet anders stellen dan dat er meer overeenkomsten dan verschillen zijn. NetEnt heeft besloten om in Ghost Pirates te zorgen voor extra spanning door verschillende manieren van spelen met elkaar te combineren. Zo bepaal je zelf op hoeveel manieren je wilt kunnen winnen, maar dat heeft wel weer direct te maken met de inzet die per spin betaald moet worden om de wielen rond te laten gaan. Hoe werkt deze gokkast precies en is het de moeite waard?

Hoe speel je Ghost Pirates?

Ghost Pirates Gokkast NetEnt Free Spins

Ghost Pirates heeft een makkelijke opzet meegekregen van de ontwikkelaar. Er zijn vijf wielen en drie rijen en daarmee is het een overzichtelijk en makkelijk te spelen gokkast zonder dat je teveel moet zoeken. Het is één van de weinige gokkasten van Net Entertainment waarbij besloten is dat er geen standaard gokkast symbolen gebruikt zouden worden. Misschien had de ontwikkelaar net een film gezien die inspireerde? In de gokkast vind je munten, een papegaai, schatkaarten, een aapje met een bom, een kanon, een piraat en uiteraard rumflessen. Wanneer je driemaal de schatkist op een van de winlijnen hebt staan van links naar rechts, dan kom je bij de free spins terecht, waar het nog even wat spannender kan worden.

De free spins in Ghost Pirates

De free spins in Ghost Pirates zijn afhankelijk van de manier waarop je besloten hebt om te spelen. Speel je met minder dan 243 manieren om te winnen, dan leveren 3 scatters je maar 10 free spins op, en 4 stuks leveren 14 spins op. Bij 243 manieren zijn dit er respectievelijk 15 en 20 free spins. Als je weet dat je tijdens de free spins meer spins kunt winnen, is het handig wanneer je dus met 243 manieren speelt.

De winsten in de free spins worden verdrievoudigd en bij een leuke inzet, kan dat al snel heel veel geld opleveren. De maximale winst in de gokkast is dan ook tijdens de free spins te behalen. Dat is €45.750 bij een inzet van €62.50 per spin. Dat lijkt wellicht niet heel veel winst aan de hand van de inzet, maar zodra je ziet hoe vaak er winsten vallen tijdens het spinnen, is het goed te begrijpen dat de maximale winst dan wat lager ligt.

Ghost Pirates Gokkast Netent Achtergrond

De winlijnen in Ghost Pirates

Ghost Pirates wordt niet met winlijnen gespeeld. Er zijn dus geen winlijnen voor de symbolen, er zijn manieren om te winnen. Deze kun je volledig zelf instellen links van de spinbutton. Je kunt spelen met 3, 9, 27, 81 of 243 manieren. De knop die licht geeft, is het aantal manieren dat je actief hebt staan tijdens het spelen. Rechts van de spinbutton kun je vervolgens het inzetniveau bepalen. Zo kun je helemaal instellen hoe je wilt spelen en het is jammer dat dit de enige echte opvallende feature aan de gokkast is.

De rest is namelijk volledig standaard. Vijf wielen en drie rijen is immers niets nieuws, een free spin modus zonder bonusgame, het is wat karig voor een gokkast die opgezet is rond het piratenthema. Daarnaast is het de vraag waarom er Ghost in de naam van de gokkast is komen te staan. Al met al is dit een zeer geslaagde gokkast, maar heeft het niet voldaan aan de verwachtingen van alle spelers. Houd je van een rustige en leuke gokkast, dan is Ghost Pirates zeker een aanrader.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Ghost Pirates

8.9

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

9.2/10

Mobiel

8.8/10

Voordelen

  • Fraaie gokkast
  • Genoeg features

Nadelen

  • Geen winlijnen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Dave on Ghost Pirates
Mijn eerste big win ooit!

Ik heb ooit mijn eerste Big Win op deze gokkast behaald, maar liefst €10.000!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger