Funky Seventies

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Funky Seventies

Funky Seventies is een gokkast van de Zweedse ontwikkelaar Net Entertainment die hiermee een sprong terug in de tijd gemaakt heeft. De wereld waarin de cassettebandjes nog een grote rol speelden wanneer het op muziek aankwam en natuurlijk de hoge hakken waarop de vrouwen liepen. Hoewel Funky Seventies een bijzonder eenvoudige gokkast is met vijf wielen en vier rijen, is het een gokkast die in bijna elk casino met NetEnt spellen te vinden is. Dat komt onder andere door de leuke symbolen, maar ook door de free spins waar de maximale winst op €200.000 staat. Daarvoor moet je wel met een inzet van 100 euro per spin spelen.

Funky Seventies Gokkast Netent Achtergrond

Hoe wordt Funky Seventies gespeeld?

De Funky Seventies gokkast is een eenvoudige gokkast om te spelen. Het is geen gokkast waarin een speciale feature verwerkt is, het is geen gokkast waarbij je eerst de hele uitleg door moet lezen om te snappen wat precies de bedoeling is. Het is een gokkast met vijf wielen en vier rijen, met in totaal maximaal veertig winlijnen om te spelen. Het hele decor is in de stijl van de jaren 70 gehouden, inclusief de auto, de hoge hakken en uiteraard de cassettebandjes die in die tijd helemaal hot waren. Om winsten te maken, moet je de animaties op volgorde op één van de winlijnen krijgen. Daarbij kun je zomaar eens hulp krijgen van de wild, die alle symbolen kan vervangen, behalve de scatter die je toegang zal geven tot de free spins, waarin de hogere winsten te behalen zijn.

De free spins in Funky Seventies gokkast

Funky Seventies Gokkast Netent Free Spins

Tijdens de free spins kun je de maximale winst in de gokkast halen. Dat is €200.000 maar daarvoor heb je een inzet van 100 euro nodig per spin. De winsten tijdens de free spins worden hier namelijk verdubbeld en dat kan zorgen voor flink wat extra saldo wanneer alle symbolen op de goede plek vallen. Met het grote aantal standaard gokkast symbolen zal je daarvoor moeten hopen op hulp van de wild symbolen, want zo gemakkelijk is het nog niet. Een ander nadeel is dat driemaal de scatter slechts vijf free spins op zal leveren. Om meer spins te winnen, heb je weer driemaal de scatter nodig in de free spin modus. Je krijgt er dan weer 5 spins bij waarbij de winsten verdubbeld zijn.

De winlijnen en de mogelijkheden

In de Funky Seventies gokkast krijg je veertig winlijnen om mee te spelen. Dat betekent automatisch dat je bij een muntwaarde van €0,10 al direct vier euro per spin inzet. Je kunt de waarde per munt omlaag zetten, maar je kunt ook besluiten om met minder winlijnen te spelen zodat je net even iets langer door kunt gaan met het saldo dat je hebt. Wanneer je met meer geld wilt spelen, zal je links het inzetniveau aan moeten passen, en de muntwaarde op maximaal moeten zetten. Dan kun je de maximale winst halen van 200.000 euro, maar garantie is er natuurlijk nooit!

Speel je liever wat minder actief, dan kun je ervoor kiezen om de auto play in te schakelen, die je links onder in de hoek van de gokkast vindt. Je kunt de auto play af laten slaan bij de free spins, of een bepaalde winst of verlies tijdens het spelen. Daarbij kun je het geluid wel aan laten staan, want het geluid zal voor sommige mensen het leukste gedeelte van de gokkast zijn. Net Entertainment had hier meer van mogen maken om meer succes te hebben met de gokkast. Een gokkast die heeft wat een gokkast moet hebben, maar niets meer dan dat helaas.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Funky Seventies

8.3

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Leuke features
  • Interessante animaties

Nadelen

  • Thema is zwak uitgevoerd
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger