Fruit Shop

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Fruit Shop

Fruit Shop is een bijzondere gokkast van ontwikkelaar Net Entertainment. Het is onderdeel van de Smart Range lijn, de gokkasten met een lagere laadtijd, maar die minstens evenveel mogelijkheden hebben als andere gokkasten die langer de tijd nodig hebben om te laden. Fruit Shop zit vol met fruit en een wild functie die net even iets meer doet dan alleen de winsten compleet maken. Het meest bijzondere is misschien nog wel dat er hier wel free spins zijn, met een multiplier, maar dat er zonder een scatter gespeeld wordt. Het enige dat je nodig hebt om richting de free spins te kunnen komen, is fruit.

Fruit Shop Logo

Hoe werkt Fruit Shop?

Fruit Shop is op het eerste oog een heel normale gokkast met vijf wielen en drie rijen. Het is bijna een fruitautomaat te noemen, want naast dat het een eenvoudige gokkast is met slechts vijftien winlijnen, zit deze gokkast ook nog eens vol met fruit en standaard symbolen. De tien tot en met de aas zijn echter niet storend, in dit geval bevordert dit het overzicht voor de speler. Je vindt in deze gokkast ook sinaasappels, meloenen, citroenen, kersen en meer fruit. De werking van de gokkast is eenvoudig. Je druk op spin en de wielen komen in beweging. Er zijn geen rare dingen, behalve de functie van de wild en de manier waarop je in de free spins terecht kunt komen.

De free spins in Fruit Shop

Fruit Shop Free Spins

Je kent ongetwijfeld de gokkasten waarbij je driemaal de scatter nodig hebt om in de free spins terecht te komen. Bij Fruit Shop is dat onmogelijk. Er is namelijk helemaal geen scatter te vinden in deze gokkast. Om in de free spins te kunnen komen, moet je winsten op de wielen behalen met zoveel mogelijk fruit. Hoe meer fruit er in de winnende combinaties zit, hoe meer free spins je zal halen. Dit kan variëren van 1 free spin tot meer dan 5 free spins. Tijdens de free spins kun je geen extra free spins behalen, maar om die pijn wat te verzachten, worden alle winsten tijdens de free spins verdubbeld. En dat valt weer heel leuk samen met de extra functie van de wild.

De wild functie in Fruit Shop

Wanneer je een animatie ziet waarin de naam van de gokkast geschreven is, dan weet je dat je de wild in Fruit Shop gevonden hebt. Deze wild kan alle symbolen vervangen om winsten te geven aan de speler. Alle winsten die gemaakt worden met een wild symbool, worden verdubbeld en daarmee kunnen de winsten leuk oplopen, zeker in de free spins waar al een multiplier van tweemaal de winsten boven de gokkast hangt. Aangezien deze free spins bijzonder vaak langskomen vanwege de gemakkelijk te behalen voorwaarden, kan het maar zo zijn dat je een leuke winst kunt maken tijdens het spelen.

De winlijnen in Fruit Shop

Fruit Shop wordt gespeeld met vijftien winlijnen. Dat is niet veel, maar past wel goed in de Smart Range opzet van de gokkast. Doorgaans wordt het aangeraden om de winlijnen omlaag bij te stellen om zo te zorgen voor een wat lagere inzet, maar in Fruit Shop is het aan te raden om juist de muntwaarde aan te passen. Dankzij de extra functie van de wild en de mogelijkheden om gemakkelijk in de free spins te komen, zal dat over een langere periode namelijk altijd voordeliger uitpakken voor de speler die online aan het spelen is. Fruit Shop is een vermakelijke, maar simpele gokkast waarbij de wild en de free spins zullen zorgen voor veel extra vermaak gedurende het spelen van de gokkast in het casino online.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Fruit Shop

8.2

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Gemakkelijk te spelen gokkast

Nadelen

  • Uitvoering is wat mager
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger