Fruit Case

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Fruit Case

Fruit Case zal op het eerste oog de meest flauwe gokkast van de ontwikkelaar Net Entertainment lijken, maar wanneer je de gokkast een tijdje aan het spelen bent, moet je toegeven dat het flauwe thema en de flauwe opzet eigenlijk alleen maar in het voordeel van de gokkast werken. De gokkast is voorzien van free spins, wild symbolen en een multiplier die per winst oploopt. Je zou kunnen zeggen dat er gebruik gemaakt wordt van avalanches, maar dat is in deze gokkast toch wel op een heel eigenzinnige weinig ingevoerd.

Fruitcase Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je Fruit Case?

Fruit Case is zeer waarschijnlijk een spel dat je in eerste instantie lachend zal spelen. De animaties zijn te vrolijk fruit, met een heel erg aanstekelijke achtergrondmuziek. Er zijn standaard gokkast symbolen gebruikt, maar die zijn op jampotten gedrukt en dat is precies ook het thema van de gokkast. Al het fruit dat je op de wielen kunt krijgen, moet namelijk geplet worden om jam te maken. De animaties die geplet worden, verdwijnen en worden aangevuld van boven. Rechtsboven in de gokkast zie je vier borden hangen. Dat is de multiplier. Hoe meer winsten je op rij hebt, hoe hoger de multiplier wordt. Wanneer je een spin hebt zonder winst, valt de multiplier weer helemaal terug naar het begin en kun je opnieuw beginnen!

De free spins in Fruit Case

Wanneer je driemaal het Free Fall symbool op de wielen hebt staan, ga je naar de free spins. Omdat de winnende animaties constant wegvallen en opnieuw aangevuld worden van bovenaf, is de kans veel groter dat je de free spins meermalen zal kunnen halen op een paar keer spelen. Het is jammer dat Net Entertainment besloten heeft dat de multiplier tijdens de free spins hetzelfde moet zijn als tijdens de basisgame. In spellen als Gonzo’s Quest is de multiplier tijdens de Free Falls een stuk hoger dan in de normale gameplay. Desalniettemin is het goed te verkroppen omdat de free spin modus hier veel vaker langs komt, waardoor de winsten al snel hoger uit zullen vallen dan gemiddeld. Tijdens de free spins kun je overigens gewoon extra free spins winnen door weer de scatter op de wielen te krijgen. Dit symbool is heel toepasselijk een blender.

De wild functie in Fruit Case

Fruit Case Gokkast Netent Wild

Een extraatje die je niet mag missen tijdens het spelen, is de wild functie. De wild kan alle symbolen vervangen, waaronder de scatter, maar dat is niet het enige dat de wild hier doet. Dankzij de wild symbolen worden de winsten nog hoger, omdat deze ook je winsten verdubbelen waar de wild functie aan meewerkt. De wild heeft dezelfde multiplier als de modus waar je inzit, dus goede winsten zijn al snel te maken tijdens het spelen van deze game die in de Smart Range selectie van Net Entertainment valt. Dat betekent dat NetEnt zoveel mogelijk gedaan heeft om zoveel mogelijk gokkast te pompen in een kleiner spel. En dat is zeer goed gelukt!

Winlijnen in Fruit Case

Fruit Case heeft 20 winlijnen en met al het vermakelijke dat constant op de wielen gebeurt, is dat meer dan genoeg. Omdat het fruit elke keer geplet wordt en aangevuld wordt, zal je meer dan regelmatig een gratis re-spin hebben tijdens het spelen, waarmee het al snel een interessante gokkast is om te bekijken in het online casino. Een kleinere gokkast, die gemakkelijk te laden is, en die boordevol fruit en plezier zit.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Fruit Case

8.4

Graphics

8.2/10

Kenmerken

8.6/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Leuke features
  • Grappige animaties

Nadelen

  • Gokkast verveelt snel
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Emiel on Fruit Case
fruitautomaat

Een leuke fruitautomaat voor een videogokkast

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger