Frankenstein

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Frankenstein

Frankenstein is wellicht één van de meest opvallende gokkasten van Net Entertainment. Tijdens het spelen zal je merken dat het een strakke gokkast is met veel leuke extra’s en mogelijkheden, maar de vraag blijft of er niet meer te halen was uit de samenwerking met Universal. Wanneer je Frankenstein als onderwerp van een gokkast kiest, heb je dan bijvoorbeeld nog zoveel standaard symbolen nodig om de gokkast te vullen? Waren er geen betere oplossingen geweest? Dat vergeet je snel tijdens het spelen, met de free spins met een speciale functie, en de wild symbolen die in de normale game een speciale functie hebben gekregen die extra zwaar gaan tellen in het voordeel van de speler. De winsten kunnen flink oplopen, maar hoe werkt deze gokkast nou precies?

Frankenstein Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je Frankenstein?

De Frankenstein gokkast is voorzien van vijf wielen en drie rijen. Dat betekent dat er vijftien velden per spin zijn. Hoewel het onderwerp van de gokkast een spannend thema is met veel mogelijkheden en kansen, heeft Net Entertainment samen met Universal gekozen voor het invullen van een groot aantal standaard symbolen. De negen tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast vol te krijgen. Daarnaast vind je Dokter Frankenstein, Fritz, het Monster zelf, de hersenen, een windmolen die dienst doet als scatter symbool en daarnaast een grote ijzeren bel die de wild is. Maar let op, het is geen normale wild, er is iets extra mee gedaan om de spanning te verhogen. Letterlijk en figuurlijk!

De wild functie in Frankenstein

Frankenstsein Gokkast Netent Wild

Frankenstein maakt gebruik van ‘Linked Wilds’. Dat zijn wild symbolen die niet alleen op hun eigen veld blijven staan. Ze vermenigvuldigen zich naar twee extra vlakjes op de gokkast zodat er nog meer winsten voor jou uit kunnen komen. Daarvoor hoef je niets te doen. Krijg je een wild op de wielen die extra winsten op kan leveren, dan zal deze gewoon zelf expanderen. Het enige waar jij op hoeft te letten, is de winsten die hieruit voort kunnen komen tijdens het spelen van de gokkast.

De free spins in Frankenstein

Krijg je drie of meer windmolens op de wielen te staan, dan wordt de gokkast nog een stuk interessanter. Je komt namelijk op de plek waar je de maximale prijs van 175.000 munten kunt winnen, de free spins. De winsten worden hier tot vijf keer vermenigvuldigd en dat kan leuk oplopen met 10 free spins. Let erop dat het hier net even iets anders gaat. Krijg je in de free spin modus tweemaal de scatter op de wielen, dan krijg je er vijf spins bij. Krijg je drie scatters in de free spin modus, dan krijg je er 10 extra free spins bij en kun je echt langer doorgaan. In de free spins krijg je de Fire Wild te zien, die ervoor kan zorgen dat de winsten heel hard oplopen met de multiplier die op het vijfde wiel komt te staan. Het is één van de meest spannende vormen van free spins in een gokkast die Net Entertainment verzonnen heeft, met uitzondering van South Park Reel Chaos wellicht. Een bijzonder uitvoering die de gokkast vele malen leuker kan maken, terwijl daar al niets mis mee was.

Winlijnen in de Frankenstein gokkast

Frankenstein wordt gespeeld met 20 winlijnen. Je kunt besluiten om de winlijnen te verminderen om zo minder geld in te zetten, maar daarvoor kun je beter de muntwaarde aanpassen zodat je gebruik kunt blijven maken van alle extra opties met de wild die zich vermenigvuldigt over de wielen heen. Tijdens de free spins wil je er overigens echt niet achter komen dat je maar met de helft van het aantal winlijnen speelt, want dat betekent netto gewoon dat je winsten mis zal lopen, en dat wil je niet met de leuke multiplier.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Frankenstein

8.3

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.4/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Leuk thema voor een gokkast
  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Gokkast is grafisch wat minder
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Dave on Frankenstein
vermakelijk

Erg leuk spel met leuke winfeatures. Ik speel al jaren op deze gokkast!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger