Fortune Teller

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Fortune Teller

Fortune Teller is de gokkast van Net Entertainment waarbij je een kijkje mag nemen bij de zigeuners, zo zegt de ontwikkelaar zelf. Fortune Teller is echter een gokkast die alleen maar om het waarzeggen draait, met Tarot kaarten. Daarmee is het thema van de gokkast helemaal rond, inclusief de achtergrond, en met een maximale winst van €65.232 euro in de free spins kun je hier goed geld verdienen aan de toekomst. Er is ook een leuke bonusgame waarbij je zelf kaarten mag trekken om je winst te bepalen. Hoe werkt deze gokkast precies en hoe kom je de bonusgame eigenlijk uit?

Fortune Teller Gokkast Netent Achtergrond

Hoe werkt de Fortune Teller gokkast?

Fortune Teller is een standaard gokkast wanneer gekeken wordt naar het uiterlijk van het spel. Er zijn vijf wielen, drie rijen en dertig winlijnen. Wat dat betreft verrast de gokkast niet en met alle standaard gokkast symbolen van de tien tot en met de aas is er ook geen verrassing op de wielen. Je komt een woonwagen tegen, paarden, een glazen bol, een zwarte kat en uiteraard de waarzegster zelf ook. Een hand met een oog speelt de rol van het wild symbool, welke alle symbolen kan vervangen, behalve de scatter en het bonussymbool. Wat leuk gedaan is, is dat de muziek de gokkast ondersteunt en ook de achtergrond aangepast is. Wat jammer is, is dat dit niet in elk online casino te zien is.

De bonusgame in Fortune Teller

Fortune Teller Gokkast Netent Bonusgame

In de bonusgame van Fortune Teller mag je zelf bezig met de tarot kaarten. Je ziet een rij met kaarten oplichten. Uit die vier mag je een kaart trekken, daarna een kaart uit de tweede rij en vervolgens een kaart uit de bovenste rij. Wanneer je de dood trekt, houdt de bonusgame op. Het is dus de bedoeling om de goede kaarten te kunnen vinden, maar dat is zo makkelijk nog niet. Elke kaart heeft een andere waarde en je kunt maximaal één kaart per rij trekken. Trek je alle drie de kaarten goed, dan kan de winst leuk oplopen. Wanneer de bonusgame afgelopen is, ga je niet automatisch terug naar het basisspel. Daarvoor moet je op het pijltje klikken dat links boven in de hoek staat. Pas als je daar op gedrukt hebt, ga je terug naar de basisgame waar je verder kunt spelen, hopelijk met een hoger saldo dan toen je de bonusgame vrijspeelde.

Wanneer je drie keer het bonussymbool op de wielen hebt, mag je drie kaarten trekken. Heb je er vier, dan mag je vier kaarten trekken. Heb je echt veel geluk en krijg je vijfmaal de bonus op de wielen, dan mag je maar liefst vijf kaarten trekken.

De free spins in Fortune Teller

Tijdens de free spins van Fortune Teller kun je meer winsten behalen dan in de normale game. De winsten worden namelijk verdrievoudigd voordat je ze op je account krijgt. Je krijgt 12 free spins bij driemaal de scatter op de wielen, en tijdens de free spins kun je extra spins verdienen met dezelfde scatter. De bonusgame is ook te openen in de free spin modus, maar de winsten uit deze bonusgame worden niet verdrievoudigd helaas.

De winlijnen in Fortune Teller

Fortune Teller wordt gespeeld met dertig winlijnen. Je kunt de winlijnen naar beneden bijstellen om de kosten per spin lager te houden, maar daarvoor kun je ook de waarde van de munten en het inzetniveau aanpassen. Doorgaans wordt dat aangeraden, want je maakt de meeste kans op de bonusgame met dertig winlijnen. De bonussymbolen moeten namelijk op één van de winlijnen komen om er een winst mee te kunnen behalen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Fortune Teller

8.2

Graphics

7.9/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Leuke features
  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Grafisch niet al te sterk
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Jeroen Ooms on Fortune Teller
zwaar verouderd

Leuk spel maar erg verouderd. Mag wel worden opgepoetst.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger