Football Champions Cup

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Footbal Champions Cup

Football Champions Cup

Football Champions Cup is een gokkast van Net Entertainment waarbij uiteraard vol ingezet is op het EK van 2016. Net Entertainment is immers een ontwikkelaar uit Zweden en zij doen wel mee aan het EK van 2016. De gokkast ziet er op het eerste oog een beetje simpel uit. Er zijn weinig aantrekkelijke animaties, maar de eenvoud van het spel is juist verfrissend tijdens het spelen van de gokkast. Het draait hier namelijk allemaal om de bonusgame en de free spins. Deze twee elementen zijn het hoogtepunt van het spel, zeker omdat de free spins helemaal in het kader van het kampioenschap gehouden zijn, waardoor het nog een stuk spannender wordt. Je moet namelijk wel winnen!

Hoe speel je Football Champions Cup?

Football Champions Cups Wedstrijden

Football Champions Cup is een gemakkelijk te spelen gokkast. Voordat je begint, hoef je niet naar de twintig winlijnen te kijken. Deze zijn namelijk niet aan te passen. De gokkast bestaat uit vijf wielen en drie rijen en met de simpele opzet is het gemakkelijk om direct te gaan spinnen. De standaard gokkast symbolen tien tot en met de aas zijn gebruikt als opvulling, de andere symbolen hebben allemaal met voetbal te maken. Voordat je begint met spinnen, moet je een land kiezen waarmee je spelen wilt. Dit kun je later gewoon aanpassen door op de vlag rechts onder in beeld te klikken. Dit heeft alleen een functie tijdens de free spins, maar een grote invloed heeft het niet op het spel.

De free spins in Football Champions Cup

Football Champions Cups Gratis Spins

Football Champions Cup heeft spannende free spins die het spel een stuk leuker maken. Hiervoor heb je driemaal de beker op de wielen nodig. Je gaat vervolgens direct naar de free spins. Je krijgt er een klein aantal, maar het is de bedoeling dat je de wedstrijd wint. Elke keer dat er een blauwe wild op de wielen komt tijdens de free spins, maakt jouw land een doelpunt. Deze kunnen op het eerste en tweede wiel komen. Op het vierde en vijfde wiel kunnen rode wild symbolen komen. Deze staan voor de tegendoelpunten. Boven in beeld kun je de stand zien. Win je de wedstrijd, dan ga je door naar de volgende ronde en krijg je weer vijf free spins. Win je uiteindelijk het toernooi, dan krijg je nog eens een extra prijs over je winsten heen!

De bonusgame in Football Champions Cup

Football Champions Cups BonusGame

Football Champions Cup is ook voorzien van een bonusgame. Wanneer je driemaal de bonus in beeld hebt staan ga je penalty schieten. Eerst ben je de speler. Je kiest één van de vier plekken om te schieten. Schiet je raak, dan krijg je een cash prijs. Mis je, dan krijg je niets. Daarna ben je de doelman en gok je waar je de redding moet maken. Hier kun je multipliers winnen over de winsten heen. Ook hier kunnen de winsten dus hoog oplopen tijdens het spelen van de Football Champions Cup gokkast en het is een leuke bonusgame die volledig in het thema van de gokkast gehouden is.

De winlijnen en jackpot in Football Champions Cup

Football Champions Cup heeft 20 winlijnen. Deze zijn niet aan te passen door de speler. Je kunt onder in beeld wel de inzet aanpassen waarmee je speelt. Ook kun je hier de autospin functie vinden die de gokkast in beweging houdt. De gokkast heeft geen jackpot, maar er is wel een feature. Tijdens het spelen in de gokkast kunnen er tussen de twee en vijf ballen langskomen over de wielen. Deze brengen wild symbolen met zich mee waardoor de winsten nog eens een stuk hoger uit kunnen vallen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Football Champions Cup

9.1

Graphics

9.0/10

Kenmerken

9.0/10

Speelbaarheid

9.5/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Sterke free spins
  • Leuke bonusgame
  • Extra feature

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
Goaaaaaal!

Net op tijd voor het EK. Heerlijk dit

Advertisment ad adsense adlogger