Flowers

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Flowers

Flowers is een gokkast van Net Entertainment waarbij gebruik gemaakt is van een nieuwe feature. Het zijn echter de animaties die het meest opvallen tijdens het spelen. De bloemen die de hoofdrol spelen in de gokkast, zijn bijzonder speels uitgevoerd en aangezien de omgeving rond de gokkast zo rustig gehouden is, zijn het de animaties die hier echt de hoofdrol spelen. Wat is nou de speciale feature in deze gokkast en hoe zit het met de free spins en de bonusgame in Flowers?
Flowers Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je Flowers?

Flowers is een gokkast die gemakkelijk te spelen is. Er zijn vijf wielen en drie rijen, daarmee is de gokkast standaard en deze werkt dan ook hetzelfde als de andere gokkasten die deze opzet hebben. Het thema is bloemen, maar geen normale bloemen. Er zitten boze vleesetende planten bij, bloemen die er high uitzien en bloemen die veel te vrolijk lijken. Daarnaast zal je een blije wolk zien, dat is de scatter. Het wild symbool is heel toepasselijk gekozen in de Flowers gokkast, dat is namelijk een grijnzende zon, precies wat de bloemen nodig hebben, en precies wat jij nodig hebt om de winsten compleet te maken op de winlijnen in de gokkast.

Hoe werkt de speciale feature in Flowers?

Heb je ook wel eens het idee dat het zo goed als onmogelijk is om vijf symbolen op rij te krijgen in een gokkast? Het gebeurt nauwelijks dat alles goed valt tijdens het spelen, maar bij Flowers is daar een leuke oplossing voor bedacht. Naast de standaard animaties kom je namelijk dubbele animaties tegen. Deze symbolen tellen ook daadwerkelijk dubbel. Je kunt deze gewoon combineren met de enkele symbolen, zodat de kans op kleinere winsten veel groter wordt. Twee animaties kan al een combinatie van drie symbolen zijn immers, en zo schiet het lekker op met het saldo dat je kunt verdienen. Het is dan ook niet verrassend dat de maximale winst in deze gokkast op maar liefst 75.000 munten staat!

De Free Spins in Flowers

Flowers Gokkast Netent Free Spins

Heb je driemaal of meer de wolken op de wielen staan, dan kun je je klaar gaan maken voor de free spins die ook leuk uitgevoerd zijn. In de free spins kom je namelijk de dubbele symbolen ook tegen, maar aangezien de multiplier hier op drie keer de winst staat, leveren deze hier veel meer op. Er is overigens nog een manier om meer te verdienen tijdens de free spins. In plaats van de normale wild symbolen, kom je in de free spin modus gestapelde wild symbolen tegen. Krijg je die op een goed wiel, dan wordt het erg leuk, want dan gaan de 30 winlijnen meetellen met het berekenen van de winst!

De winlijnen in Flowers

Over de winlijnen is ook meer te zeggen. Er zijn er in principe dertig, en alle dertig zijn actief wanneer je het spel opent. Dat betekent dat je ook op dertig winlijnen in moet zetten en niet voor alle spelers is dat ideaal. Wil je liever met wat minder winlijnen spelen, dan kun je helemaal links onder in de hoek het aantal winlijnen aanpassen. Je kunt er ook voor kiezen om het inzetniveau of de muntwaarde lager te zetten, zodat de kans op winst hetzelfde blijft, maar alleen met een lagere uitbetaling. Die knoppen vind je links en rechts van de spinbutton. Ben je het geluid na even spelen wel een beetje zat, dan kun je links onderin de hoek het geluid uitzetten door links van het vraagteken te klikken. Rechts daarvan zit de auto play. Deze laat de gokkast net zolang spinnen als jij zelf wilt. Je kunt deze bijvoorbeeld af laten slaan op het moment dat je de free spins haalt.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Flowers

8.9

Graphics

9.1/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

8.8/10

Voordelen

  • Vermakelijke animaties
  • Makkelijk te spelen

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Gokkast gaat vervelen na 10 minuten
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Jeroen Ooms on Flowers
Makkelijk te spelen

Erg makkelijk te spelen maar gaat zeker niet vervelen. Daarnaast is er in December ook Flowers Christmas edition uitgekomen!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger