Fisticuffs

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Fisticuffs

Ben je op zoek naar een leuke gokkast, maar moeten er niet teveel rare dingen gebeuren? Dan is Fisticuffs helemaal de gokkast voor jou. Het is een gokkast die zich rond 1900 afspeelt, wanneer het boksen nog een sport is voor de normale mannen, op een nettere manier. Er zijn geen free spins, er is geen bonusgame en met slechts 10 winlijnen is alles overzichtelijk. Met een maximale winst van 100.000 munten is het wel weer de moeite waard om hier geld op in te zetten, zeker wanneer je ziet dat er gebokst wordt tijdens het spelen van de gokkast. Fisticuffs is weinig verrassend, maar is zeker een complete gokkast van de ontwikkelaar Net Entertainment die bewezen heeft dat zij gokkasten kan maken voor alle spelers in het online casino.

Fistcuffs Gokkast Netent Achtergrond

Hoe werkt Fisticuffs precies?

Fisticuffs is een makkelijke gokkast. De opzet is redelijk eenvoudig, met vijf wielen en drie rijen is het overzichtelijk en ook de tien winlijnen maken het geen moeilijke game om rustig te spelen. Alles draait om boksen in de gokkast, je vindt hier geen enkel symbool dat als opvulling dienst doet, zoals een verdwaalde tien of een aas. Het zijn bokshandschoenen, een stoeltje, een kampioensgordel, een waterkan, de bel en twee boksers die hier de gokkast vullen. Op de achtergrond hoor je publiek en geluiden van het boksen, zodat het helemaal in het thema blijft tijdens het spelen. De effecten zijn duidelijk oudere geluiden die gebruikt zijn om de gokkast leuker te maken. Maar wat de gokkast nog leuker maakt, is dat je alleen maar op de boksers hoeft te letten. Geen scatters, geen bonussymbolen, alleen maar twee boksers die kunnen zorgen voor veel extra winsten door extra wild symbolen op de wielen te zetten.

De wild in Fisticuffs

Fisticuffs Gokkast Netent Wild

Fisticuffs heeft een speciale functie van de wild die alles te maken heeft met de twee boksers. Wanneer de boksers naast elkaar komen te staan, of scheef onder elkaar, zullen zij gaan boksen. Dat is op zich al leuk om te zien, want de manier waarop is ronduit vermakelijk, maar nog leuker wordt het wanneer je ziet dat alle posities wild worden waarop zij boksen, en landen. Daarmee kun je veel extra winsten maken, zeker omdat deze wild symbolen jou een gratis re-spin geven. Op dat moment wordt het heel interessant, want met drie wild symbolen op een rij, lopen de winsten al snel op bij een gokkast die in twee richtingen uitbetaald. Vergeet ook niet dat er standaard wild symbolen in het spel zelf zitten, die ook nog eens naast de boksers kunnen komen, waarmee de kans op vijf symbolen op een rij bijzonder aanwezig is. En dat zijn echt grote winsten, zoals de maximale winst van 100.000 munten op één spin!

Winlijnen in Fisticuffs

In de vorige alinea werd het al tussen neus en lippen door vermeld: Er zijn tien winlijnen in de Fisticuffs gokkast, maar deze winlijnen betalen wel in twee richtingen uit. In feite speel je dus met twintig winlijnen (zolang je niet meer dan vier symbolen op rij krijgt uiteraard). Dit maakt de extra feature van de wild bijzonder interessant. Doordat de wild al snel drie posities op rij in beslag zal nemen, betekent dit dat de kans op winsten snel groot wordt hier. Op dat moment is het duidelijk dat er geen free spins nodig zijn, of een bonusgame. Op deze manier is Fisticuffs een overzichtelijke gokkast gebleven waarbij de winsten en de spanning alsnog hoog op kunnen lopen, en dat allemaal binnen het thema van het boksen zelf.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Fistcuffs

8.8

Graphics

8.6/10

Kenmerken

8.8/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

8.6/10

Voordelen

  • Makkelijk te spelen gokkast
  • Leuke feature

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Johan van G on Fistcuffs
Grappig thema

Erg leuk gedaan met een grappige thema.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger