Fantasini: Master of Mystery

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Fantasini: Master of Myster

De magie van de grote Houdini is terug! Hij ontsnapt weer op het laatste moment uit kettingen met dikke sloten, ontgrendelt knellende boeien en vermijdt vliegende messen. Bij jij klaar voor de wonderbaarlijke trucks, abracadabra en tovernarij in Fantasini: Master of Mystery™ online slot?

Fantasini: Master of Mystery

 

Hoe speel je Fantasini: Master of Mystery?

 Fantasini: Master of Mystery is geen nieuwe gokkast, maar wordt nu vrijgesteld voor alle online casino’s met NetEnt. De gokkast wordt opgemaakt door 5 rollen en beschikt 243 winmanieren. Met 243 winmogelijkheden goochel je tot wel 270.000 munten bij elkaar. Met 10 levels en 25 munten per level van verschillende muntwaarden tover je de winst zó uit je hoge hoed. De symbolen zijn redelijk standaard symbolen, met een paar Fantasini gerelateerde, zoals zijn prachtige assistente, een geketende doos, een magische toverbal, handboeien en kaarten doorboord door een zwaard.

De bonus feature van Fantasini: Master of Mystery

Roem of rijkdom? De meester kijkt diep in zijn glazen bol en voorspelt jouw toekomst. Met de ‘Linked Reel feature’ komt alles goed. Elke spin start met twee identieke, aan elkaar geketende rollen. De kettingen kunnen op iedere willekeurige plek van de rollen aan elkaar vast ketenen. Tijdens de spin kunnen deze geketende rollen zich uitbreiden en zich vastkleven aan een derde, vierde of zelfs vijfde rol. Zo kun je heel gemakkelijk winnende combinaties maken.

Fantasini: Master of Mystery

Houdini de ‘Wild’

 Wie is die mysterieuze tovenaar toch? Hij onthult zichzelf als de ‘Wild’ op de rollen 2, 3, 4 en 5. Met de wind in zijn haren en zijn doordringende blik vervangt hij alle symbolen en creëert hiermee de beste wincombinaties. Terwijl de munten rinkelen, laat hij het publiek vol ongeloof en nieuwsgierigheid. Hoe doet hij dat toch?

De Jackpot van Fantasini: Master of Mystery

Het is enorm jammer dat NetEnt er niet voor heeft gekozen om bij deze gokkast een spetterende jackpot toe te voegen. Dan zou Houdini de speler echt kunnen betoveren met de jackpot. Gelukkig zorgt de bonus feature van Fantasini: Master of Mystery er wel voor dat je redelijk makkelijk een winnende combinatie maakt. Laat deze gokkast jou ook betoveren!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Fantasini: Master of Mystery

7.6

Graphics

6.8/10

Kenmerken

7.6/10

Speelbaarheid

8.1/10

Mobiel

7.8/10

Voordelen

  • Linked Reels bonus feature
  • Spannend achtergrondmuziek

Nadelen

  • Geen gratis spins
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
Kleffe zweet handjes

Ik heb deze vaker gespeeld bij Unibet. De graphics zien er niet super spannend uit en hij is al best oud, maar toch krijg ik altijd van die kleffe zweet handjes van het muziek. Blijkbaar vind ik het toch spannender dan dat ik had verwacht...

Advertisment ad adsense adlogger