Evolution

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Evolution

Evolution is een gokkast van Net Entertainment waar direct iets opvalt. De symbolen in een normale gokkast gaan van boven naar beneden. In Evolution gaan de animaties de andere kant op, ze drijven omhoog. Verwacht hier geen lessen over de onderzoeken van Darwin, maar iets met evolutie heeft deze gokkast zeker te maken. Je kunt de redelijk uitbetalende symbolen namelijk upgraden naar symbolen die aanzienlijk meer betalen. Dat kun je alleen maar doen tijdens de Free Spins, dus hoe eerder je hier komt, hoe eerder je de maximale winsten van 44.000 munten in beeld kunt krijgen tijdens het spelen van deze gokkast. Helaas heb je dat echter niet zelf in de hand.

Evolution Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je Evolution?

Evolution Gokkast Netent Features

Evolution is op het eerste oog een heel normale gokkast met vijf wielen en drie rijen. Wat wel opvalt, is dat de symbolen niet omlaag gaan, maar omhoog. Dat kan even wennen zijn voor de mensen die vaker gokkasten spelen dan gemiddeld. De symbolen zijn vermakelijk. Zelfs de standaard gokkast symbolen tien tot en met de aas zijn aangepast om beter bij het thema te passen. De geluiden passen prima bij de beelden die langskomen tijdens het spelen, en de overige animaties zijn moeilijk te beschrijven. Duidelijk is wel dat Darwin deze zeker niet tegengekomen zal zijn. Het lijken kruisingen, die na de evolutie in de free spins ineens een heel ander uiterlijk zullen krijgen. Dat is al bijna reden genoeg om deze gokkast eens te bekijken.

Winlijnen in Evolution

Qua winlijnen is de Evolution gokkast heel erg eenvoudig gehouden. Gokkasten met vijf wielen en drie rijen hebben namelijk doorgaans 25 winlijnen en dat is precies wat Evolution ook heeft. Op de wielen kom je tevens het wild symbool tegen. Deze is gemakkelijk te herkennen en dit symbool kan alle winnende combinaties afmaken, maar kan de scatter uiteraard niet vervangen. De scatter heb je driemaal nodig om in de free spins te komen, waar je eindelijk kunt beginnen met het echte geld verdienen. De symbolen die in de basisgame niet veel munten opleveren, leveren na de free spins namelijk ineens een stuk meer munten op, waardoor de waarde van de winsten aanzienlijk kan stijgen.

Bonusgame en jackpot in Evolution

Evolution is niet voorzien van een bonusgame. Er zijn alleen free spins te halen. Er is dan ook geen jackpot die gewonnen kan worden en om eerlijk te zijn, is de hoofdprijs van 44.000 munten ook karig te noemen. Het is geen gokkast die je gaat spelen om rijk te worden, maar wel een gokkast die je kunt spelen wanneer je regelmatig kleinere winsten wilt hebben om zo door te kunnen spelen.

De free spins in Evolution

Evolution Gokkast Netent Free Spins

Wat gebeurt er nou precies tijdens de free spins die het hoogtepunt moeten zijn van de gokkast? Alle symbolen die je in de normale game al gezien hebt, worden meegenomen naar een speelveld dat boven water ligt. De achtergrond wordt aangepast, en ook de muziek verandert. Het is tijd dat er iets gaat gebeuren in Evolution. Alle winnende symbolen worden één animatie geüpgraded. Ook de standaard gokkast symbolen krijgen een upgrade. De tien wordt na winst een boer, de boer wordt een vrouw, en ga zo maar door. Het gevolg is dat je met wat geluk alleen nog speelt met het hoogst uitbetalende symbool, de kat met vleugels. Op die manier kun je heel veel munten bij elkaar spelen in de free spins, want met nog maar twee of drie symbolen aan het einde van de spins, is elke spin een enorme winst. Op naar de free spins in Evolution dus!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Evolution

8.7

Graphics

9.2/10

Kenmerken

9.6/10

Speelbaarheid

7.9/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Animaties kunnen meer waard worden
  • Zeer complete en fraaie gokkast

Nadelen

  • Moeilijker te spelen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Sandra S on Evolution
moeilijke gokkast

het is een bijzondere gokkast en erg mooi maar ik vind het te moeilijk om op te spelen. Geef mij maar Starburst!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger