Elements the Awakening

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Elements the Awakening

Elements The Awakening is een gokkast van ontwikkelaar Net Entertainment. Het is niet zomaar een gokkast. Hoewel er vijf rijen en kolommen zijn, kan er hier niet gesproken worden over wielen. Het zijn zwevende symbolen, fraai ontworpen en constant in beweging. Er is ook geen spinbutton. Het is eerder een elementenmeter die je vol moet zien te spelen om naar de free spins te kunnen komen, die hier Free Falls genoemd worden. Echt interessant wordt het met de avalanches die regelmatig zorgen voor hogere winsten tijdens het spelen, zonder dat je ervoor hoeft te betalen. Hoe werkt Elements the Awakening precies en waar moet je op letten tijdens het spelen?

Elements Gokkast Netent Achtergrond

Hoe werkt Elements The Awakening precies?

Elements The Awakening maakt gebruik van zwevende symbolen die naar beneden vallen om de plaats van de symbolen in te nemen. Dat klinkt misschien saai, maar is bijzonder knap gedaan en het ziet er leuk uit. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om avalanches te gebruiken. Dit betekent dat de winnende symbolen wegvallen en aangevuld worden van bovenaf. Eigenlijk betekent dit dus dat je een gratis re-spin krijgt met extra symbolen. Je betaalt niets extra, maar je kunt wel extra winsten maken. Geen slechte deal dus! Helemaal niet wanneer je ziet dat de symbolen naar de meter gaan waarmee je spint. Is die meter vol, dan kom je bij de free spins terecht.

De free spins bij Elements the Awakening

Elements Gokkast Netent Symbolen

Wanneer je aan elementen denkt, denk je aan water, aarde, lucht en vuur. De vier elementen op aarde. In deze gokkast zijn de symbolen aangepast aan deze vier elementen, maar ook de free spins houden rekening met de vier elementen. Er zijn namelijk vier verschillende soorten. Je komt bij de free spins wanneer de meter onderin beeld vol is. Hier heb je vier opvolgende winsten voor nodig. Wanneer de vuurelementen de meter overheersen, krijg je tien free spins waarbij elke wild uitgebreid wordt naar de omliggende vakjes, in jouw voordeel. Is het luchtelement overheersend, dan krijg je per free spin twee random wilds op de wielen, die jouw kansen op winsten vergroten. Deze symbolen blijven alle tien spins op de wielen staan, en worden door de wind verplaatst. De aarde free spins zijn ook leuk bedacht. Hier krijg je een wild op de wielen die blijft staan tot er een winst op geweest is, of verdwijnt wanneer er meer dan drie avalanches geweest zijn. De laatste free spin modus is die van het water. Hier is ook een leuke extra bedacht om de free spins meer winstgevend te maken. De wild zal hier expanderen over het hele wiel, waarmee het erg leuk kan worden.

De winlijnen en de jackpot in Elements The Awakening

Er zijn twintig winlijnen in Elements The Awakening. Dat maakt het leuk tijdens de avalanches, want deze gratis re-spins kunnen zo leuk geld opleveren. Er is geen jackpot in deze gokkast verwerkt. Er zijn wel regelmatig kleinere winsten die meer dan regelmatig langskomen, zeker ook mede de werking van de avalanches. De vele wild symbolen in het spel maken de winnende combinaties graag af.

Wanneer je tijdens het spel even wacht om wat te bekijken, wordt het nog leuker trouwens. De symbolen zullen zich gaan vervelen, maken geluid en gaan nog meer bewegen. Speel deze gokkast daarom zeker met het geluid aan, zodat je niets van de extra’s mist. Net als bij de andere gokkasten van Net Entertainment vind je hier een auto play functie die je af kunt laten slaan bij de free spins. De waarde per spin kun je aangeven met de knoppen links en rechts naast de meter, die tevens werkt als spinbutton, en daarmee een verrassende en wenselijke aanvulling op het spel is.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Elements the Awakening

9.1

Graphics

9.1/10

Kenmerken

8.8/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

9.2/10

Voordelen

  • Avalanches
  • Sterke gokkast grafisch gezien

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
waanzinnig spel

Hele leuke gokkast van Netent. Win de free spins feature weinig maar als ik m win dan pak ik gelijk ook veel geld!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger