Egyptian Heroes

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Egyptian Heroes

Egyptian Heroes is een gokkast die je meeneemt naar de tijd van het oude Egypte. Het is een spannende gokkast, want de ontwikkelaar Net Entertainment heeft hier een speciale feature ingebouwd die het spel een stuk leuker maakt. Het is de gouden winlijn, maar ook de wild symbolen hebben een extra functie meegekregen. Daarnaast is Egyptian Heroes ook nog eens voorzien van free spins waarin de winsten hoog op kunnen lopen. Met een maximale winst van 100.000 munten is het zeker een gokkast waar je eens naar zou moeten kijken wanneer je een uniek gokkast wilt spelen in het online casino.

Egyptian Heroes Gokkast Netent Achtergrond

Het werkt Egyptian Heroes precies?

Egyptian Heroes is een gemakkelijk te spelen gokkast. De gokkast heeft de normale vijf wielen en drie rijen en met 20 winlijnen is dit redelijk standaard gehouden. De standaard gokkast symbolen tien tot en met de aas zijn gebruikt om de animaties op te vullen die wel met het thema te maken hebben. Je vindt hier onder andere de sfinx die dienst doet als scatter, een piramide die de wild voorstelt, en een aantal mythische wezens die de Egyptenaren niet onbekend waren. Tot zover geen geniale gokkast, maar de free spins en de gouden winlijn zijn de toevoegingen die Egyptian Heroes interessant maken.

De Gouden Winlijn bij Egyptian Heroes

Egyptian Heroes Gokkast Netent Gouden Winlijn

Egyptian Heroes heeft 20 winlijnen, waarvan er eentje per spin een gouden lijn wordt. Elke spin is dit een andere winlijn, en de multiplier ligt per spin tussen de 2 en de 5. De winsten lopen op die manier leuk op dus. Maar wat deze lijn echt interessant maakt, is de toevoeging van de expanderende wild. De kans dat je op één lijn een leuke winst krijgt, wordt namelijk aanzienlijk vergroot door de wild die zich over heel het wiel uitzet. Daardoor is het net even iets makkelijker om winnende combinaties te maken die vijfmaal groter worden door een leuke feature. De wild kan de scatter overigens niet vervangen, welke de free spins in zal luiden.

De free spins in Egyptian Heroes

De free spins zijn een moment om te vieren in deze gokkast. Je krijgt er 10, maar het interessante is hier dat de gouden winlijn gewoon blijft staan. Daarnaast is er een expanderende wild op het middelste wiel. Dat betekent dat het hele wiel tijdens de free spins wild blijft. Dat betekent weer dat een nieuwe wild nagenoeg altijd zal expanderen, waarmee je een grote kans hebt op een aantal wielen dat uit wilds bestaat, en dan tellen de winsten helemaal hard op met de gouden winlijn in je achterhoofd.

Winlijnen en jackpot in Egyptian Heroes

Egyptian Heroes heeft 20 winlijnen, waarvan er telkens eentje een gouden variant geworden is, met meer winsten door een leuke multiplier. Hoewel er geen jackpot in deze gokkast is, kun je toch stellen dat de maximale winst van 100.000 een leuke prijs is. Tijdens de free spins vallen de expanderende wild symbolen en de gouden winlijn regelmatig samen, waardoor de winsten zeer regelmatig hoog kunnen worden. Al met al is Egyptian Heroes dan ook een aanrader, want het thema loopt door heel de gokkast heen en met alle mogelijkheden is het een leuke game om te spelen.

Daarnaast is het een echte NetEnt gokkast. De knoppen om de inzet aan te passen zijn gemakkelijk te vinden, net als de auto play en de knoppen om de instellingen te wijzigen. Wil je de maximale winst langs zien komen, druk dan op ‘max bet’. Daarmee zet je het hoogst mogelijke bedrag van 100 euro in, waarmee je de hoogst mogelijke winst kunt bereiken in de gokkast.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Egyptian Heroes

8.4

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.6/10

Speelbaarheid

8.2/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Extra spanning door gouden winlijn
  • Zeer complete gokkast

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Erik on Egyptian Heroes
veel spanning

Leuk spel van Netent. De gokkast is heel uitgebreid opgezet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger