Drive Multiplier Mayhem

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Drive Multiplier Mayhem

Drive Multiplier Mayhem is een interessante gokkast van de ontwikkelaar Net Entertainment. Het is een videoslot waarin een keer geen gebruik gemaakt is van een speciale feature. In deze gokkast zijn de eigenlijke elementen van de gokkast interessant gemaakt voor de spelers. In Drive Multiplier Mayhem gaat het vooral om de multipliers die op de wielen komen te staan tijdens het spinnen van de wielen. Niet heel verrassend natuurlijk gezien de naam van de gokkast. De gokkast is voorzien van free spins die ook nog eens speciaal uitgevoerd zijn. In de free spins gaat het namelijk net even iets minder om spinnen, en meer om het verslaan van je tegenstanders tijdens het racen.

Hoe speel je Drive Multiplier Mayhem?

Hoe speel je Drive Multiplier Mayhem
Drive Multiplier Mayhem is een relatief makkelijk te spelen gokkast. Er zijn vijf wielen en drie rijen, al zijn de wielen niet omlijnd. Het lijkt alsof de symbolen op de wielen zweven. Er is gebruik gemaakt van veel standaard gokkast symbolen. De tien tot en met de aas zijn gebruikt om de wielen vol te krijgen. Naast deze standaard gokkast symbolen vind je de racers die je in de free spins moet verslaan. Er is gebruik gemaakt van wild symbolen, deze kunnen alle symbolen vervangen op de scatter na, en de wild symbolen komen met multipliers. Onder in de gokkast kun je de inzet aanpassen door het level te veranderen en de waarde per munt aan te passen. Je vindt hier tevens ook de autospin functie, die het makkelijker maakt om de gokkast te spelen zonder elke keer te moeten klikken. Drive Multiplier Mayhem is ook perfect te spelen op mobiele apparaten: De gokkast lijkt gemaakt te zijn met het oog op de mobiele gebruikers.

De wild symbolen in Drive Multiplier Mayhem

Drive Multiplier Mayhem is voorzien van veel wild symbolen. Deze hebben een extra functie in Drive Multiplier Mayhem, zij zorgen voor veel extra winsten. Wanneer je een wild symbool op het eerste wiel krijgt, zit hier geen multiplier op. Wiel twee heeft een multiplier van 2, wiel drie heeft een multiplier van 3, een wild op wiel vier geeft 4 keer de winst en wiel vijf heeft een multiplier van vijf. De multipliers worden met elkaar vermenigvuldigd wanneer zij op dezelfde win lijn staan, waardoor de winsten heel erg hard op kunnen lopen.

De free spins in Drive Multiplier Mayhem

Free Spins Drive Multiplier Mayhem

Wanneer je driemaal de scatter op de wielen krijgt in Drive Multiplier Mayhem is het tijd om te gaan racen. Je gaat naar een andere gokkast waarin nitro symbolen gebruikt zijn. Je hebt er drie nodig om de race te winnen. Heb je meer symbolen, dan worden deze meegenomen naar de volgende race, zodat je direct een voorsprong op kunt bouwen. De free spins zijn bijzonder fraai uitgevoerd en het feit dat je met de nitro moet racen tegen je tegenstanders, dat maakt de gokkast nog eens vele malen leuker. Het doel is namelijk duidelijk en dat maakt het spelen een stuk leuker.

De jackpot in Drive Multiplier Mayhem

Drive Multiplier Mayhem maakt gebruik van vijftien winlijnen. Deze winlijnen zijn niet aan te passen tijdens het spelen en dat zal zeker te maken hebben met de functie van de wild. De gokkast is niet voorzien van een directe jackpot, maar dankzij de wild symbolen ligt de maximale winst wel erg hoog. De maximale winst in Drive Multiplier Mayhem ligt namelijk op maar liefst 750.000 munten. Hoewel dat geen echte jackpot is, kan het wel erg veel geld zijn wanneer je met een leuke inzet speelt.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Drive Multiplier Mayhem

9.1

Grafics

9.0/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

9.5/10

Mobiel

8.9/10

Voordelen

  • Wild multipliers
  • Sterke free spins

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
speed!

Erg leuke gokkast van Netent. Ik heb het spel al maanden geleden exclusief bij Unibet gespeeld maar sinds begin deze week een keer dik gewonnen bij Mr Green. Ik kreeg de 3 keer een verdubbelaar en toen ging het snel!

Advertisment ad adsense adlogger