Dragon Island

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Dragon Island

Dragon Island is een gokkast waarbij je zelf bepaalt of je alleen van links naar rechts wilt winnen, of in beide richtingen. Net Entertainment heeft de Dragon Island gokkast daarmee een stuk spannender gekregen dan de andere gokkasten, want het zijn niet alleen de winsten die op die manier hoger uitvallen, ook de inzet per spin is ineens een stuk hoger. Met de Gouden Wild en de free spins erbij wordt het een volledige gokkast die veel mogelijkheden aan de spelers biedt, zeker met een maximale winst van 400.000 munten.

Dragon Island Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je Dragon Island?

Dragon Island is een gokkast die volledig om draken draait. De animaties hebben hier dan ook allemaal wel iets mee te maken, op het grote aantal standaard symbolen na. NetEnt heeft gekozen om de tien tot en met de aas op te nemen in deze gokkast, die verder vooral opvalt vanwege de mogelijkheid om het aantal winlijnen te verdubbelen. Er zijn er namelijk vijftien, maar je kunt de winlijnen ook van rechts naar links laten werken. Daarvoor verdubbelt de inzet wel, maar de kansen op winst zijn ook verdubbeld op deze manier. Een leuke extra om het spel nog wat spannender te maken. Met vijf wielen en drie rijen is het verder een heel normale gokkast, zoals andere gokkasten die je eerder gespeeld hebt.

De free spins in Dragon Island

 

Dragon Island Gokkast Netent Spins Free

Wanneer je driemaal de scatter op de wielen gekregen hebt, ga je de free spin modus in. Hier krijg je 10 free spins, maar daar houdt het niet mee op. Een van de wielen zal per spin helemaal als wild symbool werken. Wanneer je met de dubbele winlijnen speelt, is dat helemaal interessant, want in feite staat het wilde wiel dan altijd op de goede plaats. Per spin verplaatst de wild zich naar een ander wiel, of het besluit om op dezelfde plaats te blijven. Om het nog wat interessanter te maken, kun je tijdens de free spin modus ook nog extra free spins winnen, waarmee je de winsten nog vele malen hoger kun maken.

De Gouden Wild in Dragon Island

Dragon Island Gokkast Netent Gouden Wild

Ook buiten de free spins zijn leuke winsten te halen in deze gokkast. Daarvoor moet je alle winlijnen activeren. De kans bestaat dan dat de gouden wild op de wielen komt te staan. Wanneer je winsten maakt met de gouden wild binnen de combinatie, wordt de winst vermenigvuldigd met minstens twee keer en maximaal acht keer. In dat geval heb je maar een klein beetje geluk nodig om echt grote winsten binnen te halen: Acht keer een kleine winst is al snel een winst die jouw inzet overschrijden zal.

Winlijnen en mogelijkheden in Dragon Island

Er zijn vijftien winlijnen in Dragon Island, maar wanneer je in beide richtingen speelt, speel je in feite met dertig winlijnen. De inzet verdubbelt dan ook, dus hoe interessant is dat eigenlijk? Normaal gesproken niet echt, maar in Dragon Island komt de gouden wild alleen wanneer je in beide richtingen speelt. Dat is de doorslaggevende factor die ervoor zorgt dat het wel degelijk interessanter is om in twee richtingen te spelen dan in slechts één richting. Daarbij is het spelen in één richting overal mogelijk, dus waarom zou je er dan voor kiezen?

De mogelijkheden zijn de standaard mogelijkheden van Net Entertainment. Rechts kun je de waarde per munt instellen en aan de linkerkant van de spinbutton zit de auto play functie die je zelf in kunt stellen naar je eigen voorkeuren. Dankzij de gouden wild, de free spins en het spelen in twee richtingen is Dragon Island zonder twijfel een aanrader wanneer je een casinospel wilt spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Dragon Island

8.7

Graphics

8.4/10

Kenmerken

8.6/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

9.1/10

Voordelen

  • Sterke features in de gokkast
  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Gerrit on Dragon Island
leuk spel

leuk spel. van mij 4.5 ster!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger