Divine Fortune

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Divine Fortune

Divine Fortune is een gokkast met vijf wielen en drie rijen en van ontwikkelaar Net Entertainment. De Gokkast heeft een mythologisch tintje met onder andere Medusa op de wielen en als wild symbool Pegasus. Het is een gokkast die op het eerste zicht wellicht niet bijzonder uit ziet, maar zodra je de gokkast een aantal keren laat spinnen zal wel blijken dat er achter deze gokkast meer zit, dan je in eerste instantie denkt of ziet. Met andere woorden, een gokkast die je zeker eens gespeeld moet hebben!

Hoe speel je Divine Fortune?

Het is een gokkast van ontwikkelaar NetEnt, en daardoor is meteen bekend dat je zelf alles in kunt stellen naar je eigen eisen. De gokkast heeft 20 vaste winlijnen en je kunt de waarde van de munt bepalen alsmede hoe vaak je deze per winlijn in wilt zetten. Ook de autoplay functie kan ingesteld worden naar eigen inzicht en tenzij aangepast zal deze stoppen wanneer de freespins of bonusgame bereikt worden. Wanneer alles ingesteld is naar wens, kan je twee dingen doen, de paytable openen om nog eens te kijken wat de mogelijkheden zijn van deze gokkast, of gewoon meteen gaan spinnen.

Divine Fortune

De free spins van Divine Fortune

Bij deze gokkast kan je een serie free spins winnen, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het free spins symbool minimaal drie keer in beeld krijgen. Bij drie keer dit symbool krijg je 5 free spins, bij vier keer dit symbool krijg je 8 free spins en wanneer je dit symbool vijf keer op de wielen krijgt, krijg je 12 free spins. Tijdens de free spins zijn er geen extra bonussen van kracht die tijdens het normale spel niet ook al gelden – maar een serie gratis spins is altijd mooi mee genomen.

Het wild symbool van Divine Fortune

Wie denkt dat het bij de free spins ophoudt met gratis spins, heeft het mis. Het wild symbool (in de vorm van Pegasus) is namelijk een symbool dat vele malen belangrijker gaat zijn dan het free spins symbool. Niet alleen is de kans op een wild op de wielen groter, maar de mogelijkheden met het wild symbool zijn eindeloos. Bij elke wild die er in beeld komt, krijg je re-spins. Deze spins gaan door tot de wild van het wiel af is, komen er tijdens de spins meer wild op de wielen?

Dan komen er meer re-spins. Tijdens de wild re-spins kan je ook de bonusmunten verzamelen, deze zijn om bij het bonusspel te komen – waarbij je de mega jackpot kunt winnen. Je kunt tijdens de wild re-spin ook een dubbele wild krijgen, waarbij de wild gaat expanderen en je er dus drie voor in de plaats terug krijgt – twee extra re-spins en kansen op de bonusmunten!

De jackpotten van Divine Fortune

Divine Fortune heeft drie verschillende jackpotten, de minor, de major en de mega jackpot. Drie verschillende prijzen waarbij de minor standaard € 8 is, de major € 40,- en de mega een oplopende jackpot is die gemiddeld rond de € 45.000 ligt. Hoewel de minor jackpot erg klein is, is de mega jackpot dat zeker weten niet. Je spaart de munten voor het bonusspel op tijdens de re-spins van de wild. Hoe meer je er verzamelt hoe beter. Om een jackpot te winnen moet je een rij vol met munten krijgen, er zijn drie rijen om te vullen. Een volle rij is de minor, twee volle is de major en drie volle is de mega jackpot. Kwestie van geluk hebben tijdens de wild re-spins.

Divine Fortune Video Review

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Divine Fortune

8.3

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.8/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Jackpotten
  • Free spins

Nadelen

  • Kleinste jackpot is erg klein
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger