Diamond Dogs

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Diamond Dogs

Diamond Dogs is een gokkast die er op het eerste oog wat vreemd uitziet. Het is zeker een gokkast vol met dure en rijkere symbolen, maar het zijn niet de mensen die de hoofdrol spelen in de slot van Net Entertainment. Het zijn de honden die in Diamond Dogs de hoofdrol spelen en dat is direct goed te merken aan de symbolen. Met vijf wielen en drie rijen is het een redelijk normale gokkast, maar met zowel free spins als een bonusgame is er genoeg gedaan om het aantrekkelijk te maken. De maximale winst in Diamond Dogs ligt op maar liefst €65.682 en deze kan alleen gewonnen worden tijdens het spelen van de free spins.

Diamond Dogs Gokkast Netent Achtergrond

Hoe werkt de Diamond Dogs gokkast?

Diamond Dogs is duidelijk een gokkast die bedoeld is voor de hondenliefhebbers. Je komt meerdere honden op de wielen tegen, een voerbak, een hondenhok, een bot en natuurlijk een waterkraan met VIP erop. Een echt hondentoilet om zo maar eens te stellen. De gokkast heeft 25 winlijnen en met vijf wielen en drie rijen is het een standaard gokkast, helaas ook voorzien van de standaard symbolen boer tot en met aas. Dit werkt overigens wel in het voordeel van de speler, want het overzicht blijft zo net even iets makkelijker behouden.

De bonusgame in Diamond Dogs

Diamond Dogs Gokkast Netent Bonusgame

De Diamond Dogs gokkast is voorzien van een bonusgame. Om in de bonusgame te kunnen komen, heb je driemaal het bonussymbool nodig. Juich echter niet te vroeg, deze symbolen moeten ook nog eens op één van de winlijnen komen van links naar rechts. Het wild symbool kan deze combinatie niet compleet maken. In de bonusgame ga je een fotoshoot doen met de honden. In feite is dit gewoon een pick ‘m bonus, maar dan in het thema uitgevoerd. Met de muis kies je een hond waar je een foto van wilt maken. Lukt de foto, dan krijg je munten. Wanneer een foto mislukt, krijg je geen munten en stopt de bonusgame. In totaal zijn er twaalf honden en drie geven een slechte foto per keer. Een redelijke kans dat je een eindje kunt komen dus, om het saldo weer aan te vullen voor in de normale game!

De free spins bij Diamond Dogs

Diamond Dogs Gokkast Netent Symbols

Naast de bonusgame vind je ook free spins in Diamond Dogs. Deze bereik je door minstens driemaal de scatter op de wielen te krijgen. Je krijgt 10 free spins en tijdens de free spins kun je meer spins winnen. Het interessante aan dit gedeelte van het spel is dat alle winsten keer drie op je saldo komen te staan. Het is dus de ideale plek om geld te verdienen. De free spins worden in hetzelfde venster gespeeld als de normale game en er verandert verder niets aan het spel. Ook de blaffende hond blijft onder je spinbutton zitten, de reden dat je op een gegeven moment het geluid uit zal zetten. Dat kan links onderin de gokkast.

De winlijnen en mogelijkheden in Diamond Dogs

Met 25 winlijnen is Diamond Dogs geen gokkast die je moet leren spelen. Het is redelijk standaard en dat heeft natuurlijk zekere voordelen. Ook de Net Entertainment opties zitten in deze gokkast verwerkt zoals je ze verwacht. Rechts van de spinbutton kun je de waarde per munt veranderen, links het aantal munten. De auto play functie van Diamond Dogs zit links onderin de hoek, waar je klein ‘Auto’ ziet staan. Onthoud dat de maximale winst in de gokkast van €65.682 alleen te winnen is tijdens de free spins met de maximale inzet die je kunt kiezen bij Diamond Dogs.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Diamond Dogs

9

Graphics

9.1/10

Kenmerken

8.6/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

9.3/10

Voordelen

  • Free spins en bonusgame
  • Grafisch sterke gokkast

Nadelen

  • Gericht op hondenliefhebbers
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Kevin Houtman on Diamond Dogs
Leuke gokbak!

Grappige gokbak man. Ik ben zelf een hondenfreak dus kan deze gokkast wel goed waarderen!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger