Devil’s Delight

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Devil’s Delight

Devil’s Delight is een bijzondere gokkast van de ontwikkelaar Net Entertainment. Hoewel de gokkast er redelijk normaal uitziet, is het een spel waarbij de bonusgame en de free spins af en toe vaker voor lijken te komen dan het normale spel. Met vijf wielen en drie rijen, twintig winlijnen en een thema dat tot in de puntjes uitgevoerd is, is het zeker een aanrader onder de gokkasten van de Zweedse ontwikkelaar die hier duidelijk veel werk in gestoken heeft.

Devil's Delight Gokkast Netent Achtergrond

Hoe werkt Devil’s Delight?

Devil’s Delight is een redelijk eenvoudige gokkast. Alle vreemde dingen in de gokkast wijzen zich namelijk uiteindelijk vanzelf. In eerste instantie lijkt dit een standaard gokkast met wielen en rijen. Zo wordt er dan ook in de basisgame gespeeld. Tijdens het spinnen zie je een heel aantal standaard gokkast symbolen langskomen, maar deze zijn op de grafstenen getekend, zodat zij net wat beter in het duivelse thema passen. Je ziet een vrouwelijke duivel, een mannelijke duivel die de wild is, een hand met dobbelstenen, Magere Hein die de bonusgame in kan leiden, en een pentagram dat de scatter is, op een andere manier dan je wellicht zou denken. Je kiest hier namelijk zelf het aantal free spins en de multiplier die zal gelden.

Bonusspel in Devil’s Delight

Devils Delight Gokkast NetEnt Bonusgame

Maar eerst wat meer aandacht voor het bonusspel in Devil’s Delight. Hiervoor heb je Magere Hein driemaal nodig op de wielen. Je gaat verder naar een scherm waar je vijf personages ziet, en vijf zondes. Het is de truc om de goede zonde naar het goede persoon te slepen, om zo winsten vrij te spelen. Per goede zonde krijg je ook een extra ziel op de zielenmeter (met vijftien stuks kom je in de Sin Spins). Wanneer je alle zondes en personages goed aan elkaar weet te koppelen, kun je leuke winsten op je account bijgeschreven krijgen, zeker omdat de bonus regelmatig voorbij komt. Let op: De zondes en personages veranderen elke keer dat je in de bonusgame komt!

De free spins in Devil’s Delight

Devils Delight Gokkast Netent Free Spins

Tijdens de free spins wordt het allemaal nog veel spannender. Met drie pentagrammen op de wielen, is het aan jou de keuze om het goede pentagram te pakken. Er zitten free spins en multipliers onder. Tijdens de free spins kun je bij twee of meer pentagrammen opnieuw kiezen. Je kunt er spins bij krijgen, of multipliers. Het is dus goed mogelijk dat het een lange tijd duurt voordat je uit de free spins komt, en met een multiplier van 5x lopen de winsten bijzonder hard op tijdens het spelen. De maximale winst in deze gokkast staat dan ook op maar liefst €200.000 en dat is een behoorlijk bedrag voor een gokkast waar helemaal geen jackpot in verwerkt zit. Goed, je moet er aardig wat geluk voor hebben en alles moet meezitten, maar het is wel degelijk mogelijk.

De winlijnen in Devil’s Delight

Devil’s Delight wordt gespeeld met twintig winlijnen. Met de vijf wielen en drie rijen is dat een goed uitgangspunt voor de vele extra mogelijkheden die je in het spel tegen zal komen. Doorgaans kan het zomaar gebeuren dat je langer bezig bent met de free spins, de bonusgame en het kijken naar de expanderende wild en de zielenmeter onderin, dan het drukken op de spinbutton. In dat geval is het goed om te weten dat de auto play functie linksonder in beeld verstopt is. Het is de vierde van de knoppen en kan gestopt worden bij elke keer dat de free spins of de bonusgame behaald wordt. Op die manier kun je rustig blijven spelen zonder de knoppen te moeten raken. Dan kun je net wat langer genieten van de vele leuke effecten in deze gokkast.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Devil's Delight

8.3

Graphics

8.6/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

7.9/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Zeer volledige gokkast
  • Leuke features en mogelijkheden

Nadelen

  • Veel om in de gaten te houden
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Martijn on Devil's Delight
te druk

Ik vind de gokkast persoonlijk te druk. Het spel is wel leuk om even op te spelen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger