Demolition Squad

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Demolition Squad

Demolition Squad is misschien wel de online gokkast met de leukste animaties. Net Entertainment heeft bij het maken van Demolition Squad besloten om de sloopcrew aan het werk te zetten op de wielen. Je krijgt vijf wielen en vier rijen om mee te spelen, met in totaal veertig winlijnen, dus goede kansen op winsten. Dankzij de Demolition Wild kunnen de winsten al snel hoger uitvallen dan gemiddeld, zeker wanneer het lukt om deze langs te laten komen tijdens de free spins. Er is geen bonusgame, maar dat heeft deze gokkast eigenlijk ook niet nodig, want alles wat er moet zijn, is in de gokkast te vinden.

Demolition Squad Gokkast Netent Achtergrond

Hoe werkt Demolition Squad?

Demolition Squad werkt net even iets anders dan de andere gokkasten die je gespeeld zal hebben. Allereerst zijn er meer winlijnen dan normaal, je speelt met veertig stuks. Daarnaast zijn hier geen drie rijen, maar vier, en dus zijn er twintig symbolen op het speelveld. In de animaties zie je de mensen aan het werk die aan het slopen zijn, maar zij zijn net even iets leuker uitgevoerd dan bij andere gokkasten. NetEnt heeft zich wel genoodzaakt gezien om de standaard gokkast symbolen tien tot en met de aas te gebruiken, maar met twintig animaties in beeld is dat goed te begrijpen. Op deze manier wordt het overzicht namelijk veel beter bewaard en is het makkelijker om de gokkast te spelen.

Free spins in Demolition Squad

Demolition Squad Gokkast Netent Free Spins

Demolition Squad heeft geen zinderende bonusgame, welke wel uitstekend bij de gokkast had kunnen passen. Er is wel een free spin modus die op een leuke manier uitgevoerd is. In de normale gokkast zit een bepaalde wild functie die extra geld op kan leveren. Wanneer je op het tweede en vierde wiel een wild krijgt, wordt het symbool ertussen veranderd in een Demolition Wild. Een extra wild dus, waarmee er extra winkansen zijn. Maar in de free spins wordt dit nog veel leuker.

Hier wordt namelijk met hetzelfde veld gespeeld als in de normale game. De winsten die je kunt behalen, zijn dan ook niet hoger, maar wel wanneer je een winst maakt met de Demolition Wild. Die winst gaat namelijk keer drie voordat de winsten bij je account bijgeschreven worden. Vallen de symbolen net even goed en krijg je de extra wild in het scherm te staan, dan kun je de maximale winst van de gokkast bereiken en heb je er 120.000 munten bij.

Winlijnen in Demolition Squad

Het zal direct opvallen dat dit spel met meer winlijnen gespeeld wordt dan andere gokkasten die je op het internet tegen kunt komen. Er zijn er veertig en dat betekent dat er meer kansen zijn op winst, maar het is natuurlijk ook zo dat de inzet er hoger door wordt, omdat je per winlijn in moet zetten tijdens het spelen. Rechts van de spinbutton kun je de waarde van de munten aanpassen. Deze kun je lager maken, of juist verhogen wanneer je meer winst wilt maken bij een goede combinatie. Wanneer je dan in de free spins terecht komt, heb je echt geluk aan je zijde.

Is Demolition Squad de gokkast om direct te gaan spelen? Het is zeker een gokkast die je eens gezien moet hebben, vanwege het vermakelijke karakter van de animaties en de geluiden. Veertig winlijnen en vier rijen zijn erg leuk om gecombineerd te zien en met de maximale winsten in de free spins modus kunnen de winsten flink oplopen tijdens het spelen. Het gebrek aan een bonusgame is nagenoeg niet te merken dankzij de strakke afwerking die de ontwikkelaar Net Entertainment meegegeven heeft aan deze gokkast.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Demolition Squad

8.8

Graphics

9.1/10

Kenmerken

9.2/10

Speelbaarheid

8.8/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Grappige gokkast om te spelen
  • Features

Nadelen

  • Veel winlijnen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Peter Guis on Demolition Squad
grappig

Leuke grappig gokkast met veel features. Wel jammer dat de minimale inzet 40 cent bedraagt.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger