Dead or Alive

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Dead or Alive

Dead or Alive is de gokkast van Net Entertainment die zich afspeelt in het wilde westen. Alle symbolen en geluiden zijn dan ook gebaseerd op dit thema, op de standaard symbolen na. De maximale winst in deze gokkast is €54.000 en kan alleen behaald worden tijdens de free spins met de maximale inzet van €18. Met negen winlijnen is het vooral een overzichtelijke gokkast met veel mogelijkheden en kansen, en strakke animaties die tot de verbeelding spreken. Hoe werkt deze gokkast precies en waar liggen de kansen bij Dead or Alive?

Dead or Alive Gokkast Netent Achtergrond

Hoe werkt de gokkast Dead or Alive?

Dead or Alive is een eenvoudige gokkast. De hele gokkast is in feite namelijk alleen maar opgezet rond de functie van het wild symbool en die werkt alleen maar tijdens de free spins in het voordeel van de speler. Het thema is het Wilde Westen, het land van de cowboys. Dat is goed te zien aan de pistolen die de scatter voorstellen, het wanted plakkaat dat de wild is, het bier, de hoed en de laarzen. Net Entertainment heeft besloten om de gokkast verder af te maken met standaard symbolen. Doorgaans zou dat de gokkast overzichtelijk houden, maar met negen winlijnen is het de vraag of dat echt nodig is geweest in deze gokkast. De geluiden werken ondersteunend en passen prima bij het thema, dus dat zijn wel weer bonuspunten voor de Zweedse ontwikkelaar.

Bonusgame in Dead or Alive

Dead or Alive Gokkast Netent Free Spins

Zoals al eerder gezegd draait Dead or Alive in feite om de kansen in de bonusgame. Deze free spins worden gespeeld in hetzelfde scherm als de eigenlijke gokkast, maar de wild symbolen zijn even iets anders. Er zijn vijf verschillende criminelen die opgepakt moeten worden. Zodra je de wild symbolen op de wielen krijgt, blijven deze de rest van de free spins staan. Er zijn er vijf, voor elk wiel eentje dus, en aangezien de winsten verdubbeld worden tijdens de free spins, kunnen de winsten aardig oplopen, zeker wanneer je er nog eens vijf free spins bij kunt winnen tijdens het spelen. Hoe sneller je de wild symbolen op de wielen krijgt, hoe langer ze blijven staan, dus hoe beter het is voor het saldo op je account!

De winlijnen en de jackpot in Dead or Alive

Met negen winlijnen is het een aparte gokkast. Dead or Alive heeft minder winlijnen dan gemiddeld, maar dat is voor de meeste spelers wel net zo overzichtelijk. Het is een stuk makkelijker om te zien waar de winsten kunnen komen en welke symbolen je nodig hebt om winnende combinaties af te maken. De maximale winst in deze gokkast kan ook een jackpot genoemd worden, €54.000 is een flink bedrag dat je kunt winnen, maar het nadeel is dat het alleen in de free spins kan gebeuren en dat is niet voor alle spelers genoeg spanning. De free spins komen echter regelmatig langs en betalen normaal gesproken elke keer meer dan goed uit, dus het is zeker mogelijk om een leuke avond te hebben met dit spel, zonder verlies te lijden.

Het is echter maar de vraag of dit één van de betere gokkasten is. De standaard gokkast symbolen waren niet nodig geweest, het spel is redelijk simpel en met negen winlijnen moet je geluk hebben dat de wild symbolen tijdens de free spins op een rij komen te staan, zodat je zoveel mogelijk profijt kunt halen uit de multiplier die de winsten zal verdubbelen. Deze gokkast is te vinden in veel verschillende online casino’s en heeft een vaste schare aan fans, dus het is zeker de moeite waard om de gokkast eens te bekijken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Dead or Alive

8.9

Graphics

8.7/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

9.2/10

Voordelen

  • Leuke features
  • Interessante opzet van de gokkast

Nadelen

  • Te weinig winlijnen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Sandra B on Dead or Alive
bijzonder

Oude gokkast maar wel met een bijzondere opzet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger