Crusade of Fortune

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Crusade of Fortune

Crusade of Fortune is een avontuurlijke gokkast van Net Entertainment. Deze gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en twintig winlijnen, maar meer interessant zijn de free spins met een leuk multiplier van driemaal de winsten, en de bonusgame waarin je de Orc moet verslaan om echt grote prijzen binnen te halen. Het thema is opvallend voor de Zweedse ontwikkelaar en dat er geen standaard symbolen gebruikt zijn, draagt zeker bij aan Crusade of Fortune.

Crusade Of Fortune Gokkast Netent Achtergrond

Hoe werkt Crusade of Fortune?

Crusade of Fortune is een gemakkelijk te spelen gokkast. Met de twintig winlijnen, de standaard vijf wielen en drie rijen, is het namelijk erg overzichtelijk. Er zijn geen standaard gokkast symbolen gebruikt, alle animaties passen in het thema en zijn goed van elkaar te onderscheiden. In Crusade of Fortune kom je onder andere bijlen tegen, knotsen, schilden, vreemde wezen, een wild symbool dat alle symbolen kan vervangen behalve de scatter en het bonussymbool, en nog meer animaties die in de mystieke sfeer passen. De geluiden van de gokkast zelf zijn redelijk saai gehouden, de achtergrondgeluiden zijn leuk gedaan en de effecten bij een winst op de winlijnen, die zijn een goede reden om door te spelen.

Bonusspel en free spins bij Crusade of Fortune

In de gokkast Crusade of Fortune is de maximale winst 300.000 munten. Daarvoor moet je wel in de free spins modus zijn, want daar is het grote geld te halen. Krijg je driemaal de scatter op één van de winlijnen, dan krijg je 10 free spins met een multiplier van 3. Tijdens de free spins kun je meer spins winnen, dus de winsten kunnen een leuk eind oplopen. De free spins worden gewoon in hetzelfde scherm gespeeld als de basisgame, dus je kunt gewoon doorgaan met wat je al aan het doen was.

Crusade of Fortune Gokkast Netent Bonusgame

Dat geldt niet voor de bonusgame hier. Deze wordt gespeeld in een ander scherm en het is de bedoeling dat je het monster verslaat. Je zal al snel zien dat je drie richtingen hebt om de Orc te raken. De Orc heeft drie opties om zich te verdedigen. Sla je de Orc op de goede plek, dan verdien je munten. Vervolgens is het de beurt aan de Orc. Verdedig je op de goede plek, dan win je weer munten. Versla je de Orc voordat je zelf neergaat, dan verdien je nog meer munten in Crusade of Fortune. Een makkelijke maar erg vermakelijke bonusgame dus!

Winlijnen en opties bij Crusade of Fortune

De gokkast heeft twintig winlijnen. Dat is redelijk standaard, dus geen verrassingen op dit gebied. Je kunt de winlijnen zien door op de nummers aan de zijkant van de gokkast te gaan staan. De overige opties zijn de opties die NetEnt altijd aanbiedt binnen de gokkasten en die daardoor gemakkelijk te herkennen zijn. Allereerst kun je rechts de waarde van de munten instellen waarmee je speelt. Links kun je het aantal munten instellen dat je wilt gebruiken per spin. Op deze manier vind je eenvoudig het minimale en maximale bedrag per inzet tijdens het spelen.

De auto play functie werkt zoals je wellicht al gewend bent. Je kunt de functie laten stoppen bij de bonusgame of free spins, of een maximale winst of verlies, door naar de geavanceerde instellingen te gaan. Speel je deze gokkast het liefst zonder geluid, dan kun je dat links onderin de hoek uitzetten. Met een maximale winst van 300.000 munten is het geen jackpot spel, maar Crusade of Fortune levert toch regelmatige en leuke winsten voor de spelers in het online casino.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Crusade of Fortune

8.1

Graphics

7.0/10

Kenmerken

7.9/10

Speelbaarheid

8.5/10

Bonussen

8.4/10

Mobiel

8.9/10

Voordelen

  • Mooi verhaal
  • Ouder spel, maar nog steeds actueel

Nadelen

  • Weinig winlijnen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Steven Kemp on Cruisade Of Fortune
weinig winlijnen

Het spel is wel leuk maar er zijn simpelweg te weinig winlijnen en de graphics zijn verouderd.

1 Bericht

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger