Creature from the Black Lagoon

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Creature from the Black Lagoon

In Creature from the Black Lagoon is Net Entertainment de samenwerking aangegaan met Universal om het idee en de audio te mogen gebruiken om deze gokkast nog vele malen interessanter te maken. Dat is zonder enige twijfel gelukt. Zelfs voor de mensen die geen idee hebben wie of wat The Creature from the Black Lagoon is, is dit een interessante gokkast geworden waarin je Kay moet redden. Met het onderwater gevecht in de free spins en de verschillende wild functies in deze gokkast, wordt het al snel een interessant spel waarbij de winsten leuk op kunnen lopen tijdens het spelen.

Creature From The Black Lagoon Gokkast Netent Achtergrond

Hoe werkt The Creature from the Black Lagoon?

Alle animaties zijn ingevuld rond de zwartwit film waarin het monster verslagen moet worden. Het is daarmee een goed gevulde gokkast, maar omdat de animaties eenvoudig gehouden zijn, is het zeker overzichtelijk gehouden. Met originele geluiden uit de film is de gokkast leuk aangevuld door Net Entertainment en Universal, maar het zal voor de meeste spelers de free spin modus en de verschillende functies voor de wild zijn geweest die dit spel buitengewoon interessant hebben gemaakt. Het grootste gedeelte zal de film namelijk niet eens kennen.

Free spins in The Creature from the Black Lagoon

In de free spins modus kom je eerst langs een filmpje waarin uitgelegd wordt wat er gebeurd is. Het monster heeft Kay gevangen en je moet het monster proberen te doden. Daarvoor moet je het vijfde wiel in de gaten houden. Wanneer er een roos komt te staan (zoals wanneer je door een kijker van een geweer kijkt), zal het monster geraakt worden. Kom je met zijn gezondheid langs een van de slotjes die rond de cirkel staat, dan heb je een extra wild vrijgespeeld.

Creature from the Black Lagoon Gokkast Netent Wild

Omdat alle wilds een ronde blijven staan, in de free spins en in de basisgame, is dat een stukje interessanter dan je zou denken. Je krijgt er namelijk een gratis re-spin bij en met meerdere wild symbolen op de wielen, zou dat bijna gegarandeerd winst op moeten leveren. In de basisgame geldt dat overigens helemaal. Daar blijven de wild symbolen namelijk net zolang staan tot het moment komt dat je bij een nieuwe spin geen nieuw symbool krijgt. Het gebeurt dus met regelmaat dat je meer dan twee wild symbolen in beeld hebt staan, en daar worden de kansen op winst een stuk groter van.

De winlijnen en de mogelijkheden bij Creature from the Black Lagoon

The Creature from the Black Lagoon maakt gebruik van slechts 20 winlijnen. Dat is iets minder dan het gemiddelde, maar de wild symbolen maken dat in dit spel meer dan goed. Je krijgt namelijk geregeld een re-spin en dat zorgt ervoor dat je in feite een keer gratis kunt spinnen met een wild op de wielen. Tijdens de free spins speel je extra wilds vrij, waaronder een wild die over het hele wiel kan expanderen. Daarmee worden de re-spins wel heel interessant. Het nadeel is dat je re-spins nodig zal hebben om het monster te kunnen verslaan in de free spin modus. Het is je namelijk echt niet makkelijk gemaakt door Net Entertainment.

In de game heb je de standaard mogelijkheden die Net Entertainment vaker aanbiedt bij de gokkasten. Zo kun je redelijk eenvoudig de waarde van de munten aanpassen, en het aantal munten per spin. Ook de auto play functie is hier te vinden en dat is handig, want het kan soms lang duren voordat er iets gebeurt. Desalniettemin is het een gokkast die zonder twijfel aangeraden zou mogen worden voor het grote publiek dat een gokje wil wagen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Creature from the Black Lagoon

8.3

Graphics

8.4/10

Kenmerken

8.6/10

Speelbaarheid

8.1/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Thema sterk uitgevoerd
  • Goede features

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
leuk thema

leuk thema

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger