Champion of the Track
 

Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Champion of the Track

Champion of the Track is geïnspireerd op paardenraces, maar daar kun je deze gokkast van Net Entertainment eigenlijk niet afdoen. Het is een gokkast met een bordspel op de achtergrond en je zal al snel merken dat de winsten hier enorm op kunnen lopen wanneer je eenmaal goed de free spins in kunt komen. Aangezien elke voortgang betekent dat je dichterbij de grote prijzen zal komen, is Champion of the Track zeker een aanrader voor alle mensen. Daarbij maakt het echt niet uit of je van paardenraces houdt of niet, het enige dat belangrijk is, is dat jouw jockey het grote geld voor jou binnenhaalt.

Champion Of The Track Gokkast Netent Achtergrond

Hoe werkt Champion of the Track?

Champion of the Track is in basis gewoon een gokkast waarbij vijf wielen en drie rijen gebruikt worden. Alle symbolen zijn leuk ingevuld met de paardensport als thema, er zijn dus geen opvullende symbolen gebruikt om de gokkast vol te krijgen. In de gokkast vind je onder andere een scatter en een bonussymbool. De prijzenbeker doet dienst als bonussymbool en met drie van deze symbolen ga je naar de bonus toe. Driemaal de scatter (het paard in de krans) brengt je naar de free spins, waar de winst van 97.000 munten te halen is. De gokkast werkt eenvoudig, maar er is al direct duidelijk dat hier meer aan de hand is. Op de achtergrond is namelijk duidelijk een speelbord te zien en die ligt daar niet voor de sier.

Bonusgame en free spins bij Champion of the Track

Champion of the Track Gokkast Netent Bonusgame

Alle bonussen en free spins hebben maar één doel in deze gokkast. Je moet zover mogelijk zien te komen op het speelbord om de grote winsten binnen te halen. Tijdens de bonusgame moet je de goede jockey uit vier personen kiezen. Finisht jouw jockey als eerste, dan verdien je munten, en een aantal plaatsen op het speelbord. Wordt jouw jockey tweede of derde, ook dan win je munten en minder voortgang op het speelbord.

De free spins modus kan heel erg lang doorgaan. Wanneer je eenmaal in de free spins terecht gekomen bent, krijg je 10 free spins. Vervolgens betekent elk extra scatter symbool in de free spins modus het inhalen van één paard. Heb je alle vier de paarden ingehaald voordat de free spins voorbij zijn, dan verdien je weer munten en voortgang, en de free spins worden teruggezet naar tien. Lukt het je nog een keer, dan kun je gewoon door blijven spelen in de free spins en voortgang verdienen op het speelbord om de grote prijzenbekers te pakken. Hoe verder je op het speelbord komt, hoe groter de prijzen zullen zijn. Wanneer je een tijdje kunt blijven hangen in de free spins van Champion of the Track, moet je zeker een heel aantal velden verder kunnen komen.

Winlijnen en mogelijkheden in Champion of the Track

Er zijn in totaal 30 winlijnen in de gokkast Champion of the Track. Dat lijkt veel, maar valt mee omdat de animaties overzichtelijk zijn en duidelijk van elkaar onderscheiden zijn. Met een maximale winst van maar liefst €48.532 is het een bijzonder spannende gokkast, vooral omdat er zoveel elementen zijn die regelmatig samenvallen. Vergeet niet dat het speelbord het uiteindelijke doel is, waarbij de bonusgame en de free spins lekker aan kunnen lopen qua winst en het aantal plaatsen dat je vooruit mag zetten. Rechts en links vind je de knoppen om de muntwaarde te veranderen, of het aantal munten te veranderen. Wil je er niet constant bij zitten klikken, dan kun je ervoor kiezen om de auto play aan te zetten. Bij de geavanceerde instellingen vind je onder andere de bonusgame en de free spins als automatisch einde van de auto play.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Champion of the Track

8.2

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

8.1/10

Mobiel

7.8/10

Voordelen

  • Meer dan alleen een gokkast
  • Leuke features met hoge winsten

Nadelen

  • Geen directe jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews

Ik heb op deze kast een keer een vette big win behaald: 5.000 euro!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger