Boom Brothers

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Boom Brothers

Boom Brothers is een gokkast van Net Entertainment waarbij de Zweedse ontwikkelaar zich helemaal heeft laten gaan. De hele gokkast draait om drie mijnwerkers die je direct te zien krijgt in de introductiefilm die al verraadt hoe het er aan toe zal gaan in de gokkast. Veel explosies en extra features in de gokkast waar de animaties aan vijf kettingen naar beneden komen in drie rijen, waarbij een bonusgame het spelen nog leuker maakt en waarbij de free spins heel lang kunnen duren aangezien je constant extra spins kunt verdienen tijdens de gratis rondes.

Boom Brothers Gokkast Netent Achtergrond

Hoe werkt Boom Brothers?

In Boom Brothers wordt geen gebruik gemaakt van wielen. Er zijn kettingen die de animaties in beweging brengen. Deze animaties hebben allemaal iets futuristisch en passen goed in het thema van de mijnwerkers die centraal staan in de gokkast. Tijdens het spelen zal je je niet snel vervelen, want er gebeurt telkens wel iets dat je niet verwachtte. De geluiden en animaties zijn vermakelijk, veel van de animaties bewegen op grappige manieren en uiteraard ontploft er het één en ander tijdens het spelen van deze gokkast.

Bonusspel en free spins in Boom Brothers

Wanneer je Boom Brothers gaat spelen, zijn de free spins en de bonusgame zeker iets dat je in de gaten moet houden. Wanneer je driemaal het Free Spin symbool in beeld hebt staan, zullen de luikjes opengaan en een cijfer onthullen. De drie cijfers samen bepalen het aantal free spins dat je krijgt in de bonusmode. Tijdens de free spins levert elk free spin symbool je een extra spin op. Aangezien de winsten hier verdrievoudigd worden, is dat een leuke extra om wat extra saldo op te kunnen bouwen tijdens het spelen.

Boom Brothers Gokkast Netent Bonusgame

De bonusgame is buitengewoon vermakelijk. Om hier terecht te kunnen komen, heb je drie keer het Railtrack logo op rij nodig. Op dat punt heb je de helft van de rails. Krijg je het voor elkaar om ook de resterende delen te krijgen, dan ga je direct naar de bonus toe. De drie mijnwerkers zitten allemaal in een karretje aan de linkerkant en het is de bedoeling dat je ze aan de overkant krijgt door de goede wagentjes te kiezen. Doe je dat goed, dan kunnen de winsten hard lopen.

Vergeet ook de extra features niet in Boom Brothers. Heb je een keer geen winst, dan kan het maar zo zijn dat de mijnwerkers je komen helpen. Ze kunnen bepaalde symbolen opblazen, of een hele ketting opnieuw in beweging zetten om je een tweede kans te geven op winsten uit je spin. Er gebeurt al met al altijd wel iets, en het grootste gedeelte van de tijd gebeurt er iets omdat er een explosie is.

Winlijnen en mogelijkheden in Boom Brothers

Boom Brothers is een gokkast waarbij 20 winlijnen gebruikt worden. Je krijgt het meeste uit het spel wanneer je alle winlijnen gebruikt. Rechts van de spinbutton kun je de waarde per munt instellen, links van de spinbutton kun je het aantal munten instellen dat je in wilt zetten per spin. Boom Brothers maakt ook gebruik van de auto play functie. Deze kun je laten stoppen bij de free spins of de bonusgame, maar om eerlijk te zijn is het niet verstandig om deze game in autoplay te spelen. Er gebeurt namelijk veel in beeld tijdens het spelen en het leukste is om gewoon met het geluid aan het spel te gaan spelen. De maximale winst is 112.500 munten en met alle dingen die er gebeuren, is dat genoeg om een bijzonder leuke gokkast van Net Entertainment te spelen in het online casino.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Boom Brothers

8.7

Graphics

9.1/10

Kenmerken

9.5/10

Speelbaarheid

8.1/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Grappige gokkast
  • Leuke features

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Dave Terpstra on Boom Brothers
grappige gokkast

erg grappig en dus vermakelijk

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger