Blood Suckers

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Blood Suckers

Blood Suckers is de gokkast die Net Entertainment ontwikkeld heeft om de jongere generatie onder de gokkers aan te trekken. Het thema van de gokkast is dan ook vampiers en met de vele sterke animaties en de spannende muziek achter de gokkast is de spanning gemakkelijk te vinden. Met 25 winlijnen en vijf wielen is het spel overzichtelijk gehouden. Er wordt gespeeld met een wild symbool, free spins en een bonusgame waarin je vampiers af moet slachten om winst te kunnen maken. Zolang je een vampier treft, mag je gewoon door blijven gaan met het verzamelen van winsten die direct naar je saldo gaan. De maximale winst in Blood Suckers is maar liefst €50.730 en deze kan in de free spins gewonnen worden.

Blood Suckers Gokkast Netent Achtergrond

Hoe werkt Blood Suckers?

Blood suckers is een gokkast die volledig om vampiers draait. Er zijn geen standaard gokkast symbolen gebruikt om de gokkast op te vullen, dus het zijn alleen maar leuke animaties waar je mee speelt in deze gokkast. De gokkast werkt precies zoals je mag verwachten van een Net Entertainment gokkast. Er zijn vijf wielen en drie rijen, het wild symbool kan alle symbolen vervangen, behalve de scatter en het symbool voor de bonusgame. Om in de bonusgame te kunnen komen, moet je het symbool minstens driemaal op rij hebben, waarbij het eerst symbool op het eerste wiel moet zitten. Voor de free spins heb je minstens driemaal de scatter nodig.

De free spins en de bonusgame in Blood Suckers

Blood Suckers Gokkast Netent Bonusgame

Tijdens de free spins kom je gewoon weer in de normale gokkast terug, maar de winsten worden hier verdriedubbeld waardoor de maximale winst mogelijk wordt. Wanneer je de free spins net niet haalt, is er geen reden tot verdriet: Tweemaal de scatter betaalt jou tweemaal jouw inzet terug.

De bonusgame werkt totaal anders. Wanneer je driemaal het bonusgame symbool op één van de winlijnen hebt, ga je naar een kamer met doodskisten. In een groot aantal liggen vampiers, een aantal anderen bevatten alleen maar vleermuizen. Met een houten staak open je de kisten en probeer je zoveel mogelijk vampiers te doden. Zolang je een vampier treft bij het openen van de kist, mag je doorspelen in de bonusgame. Zodra je een vampier vindt, stopt de bonusgame en worden de winsten uitgerekend. Let goed op: Wanneer de bonusgame eindigt, moet je op de knop rechtsonder in beeld klikken om terug te gaan naar de gokkast. Dit is redelijk onduidelijk aangegeven.

De jackpot en de mogelijkheden in Blood Suckers

Er is geen jackpot in Blood Suckers, al moet gezegd worden dat een hoofdprijs van meer dan €50.000 zeker wel als een jackpot mag klinken. Ook in de bonusgame kunnen de winsten heel hard oplopen, doorgaans zou je minstens 500 munten moeten kunnen pakken, zeker wanneer je voor de tweede of derde keer de kamer in komt. Naast de standaard opties kun je bij Blood Suckers gebruikmaken van de mogelijkheden die Net Entertainment altijd aanbiedt. Zo kun je de auto play zo instellen dat deze altijd zal stoppen wanneer je de bonusgame of de free spins behaald hebt. Naast de spinbutton zit rechts een knop om de waarde per munt in te stellen en links kun je het aantal munten per spin bepalen.

Blood Suckers is zeker een bezoekje waard dankzij de animaties, de geluiden, maar ook de invulling van de gokkast. De bonusgame en de free spins komen namelijk regelmatig langs en met de spanning zit het helemaal goed in deze gokkast die zich duidelijk niet alleen op de jongere generatie heeft weten te richten, gezien de populariteit in het casino zijn er zeker meer mensen die dit spel spelen!

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Blood Suckers

Blood Suckers
8.55

Graphics

9/10

  Kenmerken

  9/10

   Speelbaarheid

   9/10

    Mobiel

    8/10

     Voordelen

     • Leuke features
     • Interessant uitgevoerd thema

     Nadelen

     • Geen jackpot
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Blood Suckers
     Average rating:  
      1 reviews
      by Dave Terpstra

     Als horror fan vind ik dit echt een leuke gokkast!

     Laat een bericht achter

     Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

     Advertisment ad adsense adlogger