Big Bang

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Big Bang

Big Bang is één van de gokkasten die bewijzen dat er niet veel voor nodig is om een compleet en spannend spel op te zetten. Big Bang heeft namelijk geen spectaculaire bonusgame, er zijn geen free spins te winnen en een jackpot is er ook niet, behalve de maximale winst van 268.032 munten. Eigenlijk werkt deze gokkast van Net Entertainment redelijk eenvoudig met vijf wielen en drie rijen, een wild symbool en een sterrenstelsel als thema. Maar zodra je de Big Bang gokkast opent, zie je links in beeld een meter staan die per direct heel erg interessant is. Want daar ligt de aantrekkingskracht van Big Bang in verscholen.

Big Bang Gokkast Netent Achtergrond

Hoe werkt de Big Bang gokkast?

Met vijf wielen en drie rijen hoef je je hoofd niet te breken over de werking van deze gokkast. Het thema is het sterrenstelsel en de symbolen zijn aangevuld met de 10 tot en met de aas, redelijk wat standaard gokkast symbolen in Big Bang dus. Naast deze symbolen vind je animaties die planeten voorstellen. Zowel de animaties als de achtergronden zien er strak en verzorgd uit en de rustgevende muziek op de achtergrond maakt de gokkast en het thema helemaal af.

De speciale feature in Big Bang

Big Bang Gokkast Netent Multiplier

Al met al draait deze gokkast om maar één ding. De meter links in beeld loopt namelijk elke keer op wanneer je een winst maakt. De multiplier begint bij 1, 2, 4 en 8, maar bij 16 en 32 keer de winst per spin wordt het pas echt interessant. De basis uitbetalingen van de symbolen zijn niet heel sterk, maar elke keer als je een winst maakt op de wielen, loopt de multiplier op, net zolang tot je een keer geen winnende combinatie hebt op de winlijnen.

Dan valt de multiplier weer terug naar 1. Is het echter het geval dat je echt geluk hebt en dat je meerdere winsten achter elkaar hebt zonder onderbrekingen, dan blijft de multiplier dus bovenaan de meter staan. Elke winst die je maakt, wordt vermenigvuldigd met maar liefst 32 keer! Dat maakt de gokkast al interessant, zeker wanneer je ziet dat Net Entertainment er nog wat extra invulling aan gegeven heeft. Elke keer wanneer je een level omhoog gaat in de meter, verandert de achtergrondkleur van de gokkast, zodat je weet dat het spannender geworden is.

Winlijnen en mogelijkheden bij Big Bang

Big Bang heeft in totaal 25 winlijnen die je niet allemaal hoeft te gebruiken, maar dit is een spel waarbij de winlijnen op maximaal zouden moeten blijven staan om de multiplier aan te kunnen jagen richting de 32 keer de winst. Het is handiger om de muntwaarde of het aantal munten te verlagen wanneer je minder geld in wilt zetten. Die knoppen vind je links en rechts van de spinbutton, zoals redelijk normaal is bij de gokkasten die door NetEnt gemaakt zijn. Je kunt al spelen met één cent per winlijn, dus 0,25 euro voor alle winlijnen binnen het speelveld. Je kunt hier ook gebruikmaken van de autoplay. Wanneer je deze instelt, zal de gokkast zelf gaan draaien voor je, zodat je gewoon achterover kunt zitten en kunt kijken naar wat er gebeurt.

Is Big Bang een aanrader?

De Big Bang gokkast is zeker een aanrader. Hoewel er geen jackpot is, geen free spins en geen zinderende bonusgame zoals in gokkasten als Aliens, is de meter met de multiplier precies wat er nodig is om de gokkast spannend te maken. De muziek en de goed verzorgede animaties zullen voor de meeste spelers de rest in kunnen vullen, waarmee dit een populaire en veel gespeelde gokkast geworden is op het internet.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Big Bang

8.4

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Gemakkelijk te spelen gokkast
  • Fraaie gokkast

Nadelen

  • Weinig features
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Diana on Big Bang
Saai

Ik speel vaak op Netent gokkast maar deze kast is behoorlijk saai vergelijken met andere gokkasten.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger