Beach

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Beach

Beach is de gokkast van Net Entertainment die zich afspeelt aan het strand. Eigenlijk kun je bij Beach ook niet spreken van wielen of rollen, de symbolen spoelen namelijk per spin op het strand aan, en wanneer het spannend wordt, komen de symbolen in meerdere golven om de spanning flink op te voeren. Met een maximale winst van 40.000 munten en twintig winlijnen om mee te spelen, is het al een interessante gokkast. De wild, de speciale feature en de free waves maken het alleen nog maar meer interessant om een dagje naar het strand te gaan, maar dan wel vanuit je eigen huiskamer.

Hoe werkt de Beach gokkast?

Hoe werkt Beach Netent Gokkast

De Beach gokkast is in geen enkel opzicht een standaard gokkast. Er worden geen wielen gebruikt, de symbolen spoelen aan op het strand en daar moeten de combinaties goed vallen. Er wordt gebruik gemaakt van redelijk veel standaard gokkast symbolen, de tien tot en met de aas zijn aanwezig en zijn aangevuld met schelpen, oesters, schatkisten, zeesterren, drijfhout en flessenpost. Het drijfhout op de eerste, tweede, vierde en vijfde kolom is de wild. Deze kan alle animaties vervangen om winsten compleet te maken, behalve de flessenpost. Dit is namelijk de scatter welke je naar de free spins zal brengen. Krijg je drijfhout met een octopus op de derde kolom, dan heb je de speciale feature te pakken.

Het bonusspel en de speciale feature in Beach

 

Beach Gokkast Netent Freespins

Wanneer je driemaal de flessenpost op het strand gespoeld krijgt, krijg je 8 gratis waves. Krijg je er vier, dan ontvang je er 16. Bij vijfmaal flessenpost mag je je klaarmaken voor 24 free waves. Dit is uiteraard een leuke benaming voor de free spin modus, want zoals al eerder gezegd is, kun je hier eigenlijk niet van een gewone gokkast spreken. Tijdens de free spins kun je extra spins verdienen in Beach, waardoor je net even wat langer winsten kunt maken zonder geld in te moeten zetten.

De speciale feature van Beach heeft alles te maken met het wild symbool dat alleen maar op de derde kolom kan komen. Dit is drijfhout met een octopus erop. Dit wild symbool maakt niet alleen maar de winnende combinaties voor je af; het zal ook de meest wenselijke combinatie maken door twee symbolen met elkaar te verwisselen wanneer jou dat meer geld op zou leveren. Helaas komt deze feature niet heel vaak voor, maar zodra je ziet welke winsten je ermee kunt behalen, begrijp je ook waarom deze niet zo heel vaak op het scherm komt te staan.

Winlijnen en mogelijkheden in Beach

In Beach zal het spel beginnen met standaard 20 winlijnen. Deze kun je zelf naar beneden bijstellen wanneer je dat zou willen, omdat je bijvoorbeeld met minder geld wilt spelen. Links en rechts naar de spinbutton vind je de knoppen om de muntwaarde in te stellen en het aantal munten per spin te bepalen. Uiteraard kun je Beach ook zelf laten spelen door de autoplay aan te zetten. Je kunt deze onder de geavanceerde instellingen af laten slaan bij de free waves, zodat je niets van het spel zal missen.

De Beach jackpot

Naast de maximale winst van 40.000 munten heeft de Beach gokkast geen jackpot. Er zijn ook geen manieren om de winsten flink te verhogen, behalve de zeldzame wild op het derde wiel die de winsten kan verdubbelen. Maar eigenlijk heeft de gokkast dat ook helemaal niet nodig. De geluiden van de zee, de vermakelijke animaties en de leuke opzet van de gokkast zorgen er al snel voor dat het een spel is dat je niet snel zal vergeten en waar je zeker nog eens voor terug zal komen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Beach

8.5

Graphics

8.6/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Leuke speciale feature
  • Aanspoelende symbolen

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Jurgen Schouten on Beach

Leuke gokkast maar jammer dat er geen jackpot aanwezig is.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger