Arabian Nights

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Arabian Nights

Arabian Nights is één van de gokkasten van Net Entertainment die ongelooflijk populair geworden is, maar waar geen enkele speciale feature in verwerkt is. Het is een redelijk standaard gokkast met vijf wielen en drie rijen, met de Arabische nachten als thema, zoals de naam al verraadt. De gokkast heeft slechts tien winlijnen, de animaties zijn eenvoudig gehouden en ook de geluidseffecten zijn niet erg bijzonder. Waarom is Arabian Nights dan zo populair geworden? Daar is maar één verklaring voor: De progressieve jackpot.

Hoe werkt Arabian Nights precies?

Hoe werkt Arabian Nights Netent Gokkast

Deze gokkast werkt precies zoals elke basisgokkast zou moeten werken, zonder enige toevoegingen. Er wordt gewerkt met de standaard gokkast symbolen tien tot en met de koning en daarnaast kom je animaties tegen die met Arabië te maken hebben. Een stel schoentjes, een tent, een dolk, een hoed, een kameel, een Arabische man en een olielamp. De Arabische man met de robijn in zijn hand is de wild. Deze kan alle winnende combinaties afmaken, maar kan niet als scatter werken. De olielamp is de scatter. Wanneer je deze driemaal of meer op de wielen krijgt, kom je bij de free spins terecht waarbij je er direct vijftien krijgt. Daarnaast keert de scatter bij deze gokkast ook zelf leuke winsten uit.

De free spins bij Arabian Nights

Drie of meermalen de scatter zorgt ervoor dat je bij de free spins komt. In deze free spin modus worden de winsten verdrievoudigd en je kunt tijdens de free spins het aantal spins aanvullen door nogmaals de scatter op de wielen te krijgen. Aangezien er maar tien winlijnen zijn, kan het lastig lijken om in deze modus een leuke winst op de wielen te krijgen, maar aangezien de symbolen zelf goed betalen en de winst keer drie gaat, loopt het bedrag al snel op. Waar je normaal met tweemaal de scatter tweemaal je inzet als winst krijgt, is dat tijdens de free spins bijvoorbeeld zesmaal je inzet.

Arabian Nights Gokkast Netent Free Spins Feature

De winlijnen van Arabian Nights

Wanneer je gewend bent aan het spelen van gokkast met veel meer winlijnen, zal je hier meerdere malen verbaasd zijn over het feit dat er geen winst is. Er zijn namelijk maar tien winlijnen. Aangezien je bij een gokkast altijd per winlijn in moet zetten, betekent dit dat je Arabian Nights met minder geld kunt spelen dan de andere spellen van Net Entertainment. Het nadeel hierachter is echter dat je alle winlijnen nodig zal hebben om in de buurt te kunnen komen van de progressieve jackpot van dit spel, die meer dan regelmatig valt.

De jackpot bij Arabian Nights

De gokkast is redelijk eenvoudig, de animaties zijn redelijk basis en ook de geluiden zijn geen reden om de gokkast te gaan spelen. De progressieve jackpot is dat echter wel. Een progressieve jackpot betekent dat alle spelers die dit spel spelen meebetalen aan de jackpot. Het maakt niet uit waar de speler speelt of in welk casino hij of zij een account heeft: Alle mensen die met echt geld Arabian Nights spelen, zorgen ervoor dat de jackpot op blijft lopen. Doorgaans gaat dat zo hard dat je de stand van de jackpot nauwelijks uit kunt spreken, omdat die alweer versprongen is.

Wat moet je doen om de jackpot van Arabian Nights te winnen? Dit is geen random jackpot, of een jackpot die valt na een enorm wiel gedraaid te hebben. Hier is het veel spannender en makkelijker: Het enige dat je voor elkaar moet krijgen, is dat je vijfmaal de wild op een winstlijn moet krijgen tijdens het spelen. En dat is precies ook de reden waarom je echt alle tien winlijnen van Arabian Night nodig zal hebben om de grote prijzen binnen te slepen!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Arabian Nights

8.4

Graphics

8.5/10

Kenmerken

9.0/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Progressieve jackpot
  • Makkelijk te spelen

Nadelen

  • Grafisch niet perfect
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Jurgen Schouten on Arabian Nights

De minimale en maximale inzet bedraagt €5 euro. Niet echt fijn als je een kleine speler bent en ook niet fijn als je meer wilt inzetten.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger