Aloha Cluster Pays

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Aloha Cluster Pays

Aloha Cluster Pays is een spannende gokkast van de ontwikkelaar Net Entertainment. Het is een gokkast waarin net even iets anders gespeeld wordt, wat de gokkast direct interessant zal maken voor de meeste spelers. Het is namelijk makkelijker om winsten te halen hier aangezien er geen directe winlijnen gebruikt worden. Daarnaast is er een wild symbool, een speciale feature die heel veel geld op kan leveren, en als dat nog niet genoeg is, kun je ook nog eens free spins winnen tijdens het spelen van de Aloha Cluster Pays gokkast.

Aloha Cluster Pays Welkomst

Hoe speel je Aloha Cluster Pays?

Aloha Cluster Pays is een gemakkelijk te spelen gokkast. Er zijn vijf wielen en vijf rijen, maar dankzij de grotere symbolen die gebruikt worden ter afwisseling, komt het nauwelijks voor dat je ook daadwerkelijk 25 symbolen op de wielen hebt staan. Onder in de gokkast kun je de inzet bepalen voordat je gaat spelen. Dit kan op de standaard manier van NetEnt, met het inzetniveau en de muntwaarde. Wanneer je dit gedaan hebt, kun je direct gaan spinnen, of de autospin functie gebruiken. Er zijn geen standaard gokkast symbolen gebruikt, en ook de omgeving rond de gokkast is helemaal aangekleed naar een vakantiethema waar je nog veel plezier aan kan beleven. Het beeld rechts doet namelijk gezellig mee met het spelen van de gokkast. Het vraagteken is de wild, deze kan alle symbolen vervangen op het symbool voor de free spins na.

De winsten en feature in Aloha Cluster Pays

De winsten in deze gokkast worden niet bepaald door de winlijnen. Zoals de naam van de gokkast al zegt, moet je clusters maken. Wanneer je een setje met symbolen op de wielen hebt staan, waar dan ook, dan levert dit winst op. Hier komt de speciale feature ook bij kijken. Deze vindt random plaats en kan veel geld opleveren. Wanneer je een winst hebt en de feature komt inzetten, dan worden alle overige symbolen gespind, net zolang tot er eens geen winst meer uit voortkomt. Deze functie kun je kennen van Jack Hammer of Jack Hammer 2, maar in Aloha Cluster Pays gebeurt het niet altijd. Wanneer het gebeurt, weet je zeker dat de winsten hoog uit zullen vallen.

De free spins in Aloha Cluster Pays

Aloha Cluster Pays Free Spins

De free spins zijn ook speciaal in deze gokkast. Wanneer je driemaal of vaker het symbool voor de free spins op de wielen gekregen hebt, ga je naar de free spins. Elke keer dat je minder betalende symbolen op de wielen hebt, die geen winst opleveren, vallen deze symbolen van de wielen af. De volgende spin is de kans op grote winsten dus veel hoger. Daarom is het ideaal om te weten dat je extra free spins kunt winnen tijdens het spelen van de free spins in Aloha Cluster Pays. Hoe langer je door kunt spinnen hier, hoe hoger de winsten uit zullen vallen, omdat alleen de dure symbolen op de wielen blijven staan.

De winlijnen en jackpot in Aloha Cluster Pays

In Aloha Cluster Pays wordt gebruik gemaakt van clusters, die de winst bepalen. Dit kan zorgen voor hoge winsten, ook wanneer de combinatie niet op het eerste wiel begint. Ondanks alle hoge winsten, heeft de gokkast geen jackpot. Dit mis je echter op geen enkel moment tijdens het spelen. De gokkast heeft namelijk alle mogelijke elementen om het spel spannend te maken, en met de complete aankleding van de gokkast heeft Net Entertainment opnieuw gezorgd voor een leuk casinospel dat veel spelers aan zal trekken.

 

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Aloha Cluster Pays

9.5

Graphics

9.0/10

Kenmerken

9.5/10

Speelbaarheid

9.5/10

Mobiel

9.8/10

Voordelen

  • Leuke aankleding
  • Strakke feature
  • Sterke opzet van het spel

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
Heel vet!

Ik heb tot nu toe al 300 euro verdient aan de gratis spins. Het telt echt lekker op zeg

Advertisment ad adsense adlogger