Aliens

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Aliens

Aliens is een gokkast van de Zweedse ontwikkelaar Net Entertainment en is net even iets meer dan een gemiddelde slot. Het begint met een spannend filmpje en wanneer je eenmaal aan het spelen bent, zal direct opvallen dat er een meter boven in het beeld meeloopt. Deze kan jou naar de bonusronde brengen waarin je de buitenaardse wezens af moet schieten om naar het grote geld te kunnen komen. Aliens is dan ook opgedeeld in drie verschillende fases: The Search, The Encounter en The Hive.

Hoe werkt Aliens precies?

Hoe werkt Aliens Netent Gokkast

Je begint te spelen in een normaal uitziende gokkast met drie rijen en vijf wielen. Wanneer je een winst op de winlijnen krijgt, zal je merken dat de winnende symbolen naar de meter boven in het beeld gaan. Dat geldt voor alle symbolen behalve de wild. Per spin verdwijnt er één symbool uit de meter, maar zodra je de meter vol hebt, ga je naar de bonusronde. In de bonusronde is het de bedoeling dat je zo ver mogelijk komt om zo veel mogelijk winsten te kunnen behalen.

Hoe werkt het bonusspel bij Aliens?

Aliens Gokkast Netent Bonusgame

Het bonusspel bij Aliens is volledig anders dan alle andere bonusspellen die je wellicht zal kennen bij gokkasten. Hier gaat het om het afschieten van buitenaardse wezens om bij de koningin te komen. Daarvoor krijg je twee patronen. Per wezen dat je neer kunt schieten, krijg je een spin waarbij je meer patronen kunt winnen. Lukt dat, dan kun je verder komen. Zijn je patronen op, dan word je verslagen en keer je terug naar het normale spel, ook wel The Search genoemd in deze gokkast.

De symbolen die je verzameld hebt in The Search spelen een grote rol in The Encounter. Elk wezen dat je verslagen hebt, geeft jou namelijk een spin met de winnende symbolen op de winlijnen. Het draaien van de gokkast zal de andere symbolen bepalen en de winsten kunnen hier lekker in oplopen. Haal je The Hive met de koningin, dan kun je nog veel meer winsten bij elkaar spelen door schade toe te brengen aan het nest en de koningin te verslaan. Kom je slechts tot de helft, dan neem je ook een leuke winst mee en begin je weer opnieuw in The Search.

De winlijnen en de symbolen bij Aliens

Aliens heeft 15 winlijnen en alle symbolen hebben te maken met Aliens. Het is gokkast met 3D symbolen, dus de spanning ligt hier automatisch al iets hoger, zeker omdat ook de geluiden aan zullen zwepen wanneer je winst gaat maken. Het wild symbool heeft wel wat uitleg nodig in dit spel. Het kan alle winnende combinaties afmaken op de winlijnen en kan dus elk symbool vervangen op jou winst te geven. Wanneer je een winst haalt met een wild symbolen, komen alle symbolen boven in de meter te staan die je vol moet maken om de bonusgame vrij te spelen. Het wild symbool komt echter nooit in deze meter te staan. Je moet dus tien normale symbolen verzamelen om de bonusgame te halen, en vergeet niet dat er per spin elke keer één symbool wegvalt.

De Aliens jackpot

Er is geen jackpot die je kunt winnen in de Aliens gokkast. Er is echter wel een soort ‘hoofdprijs’ die je kunt winnen wanneer je de koningin verslaat. Met een maximale winst van 570.000 munten en veel multipliers in de bonusgame is het goed mogelijk dat je hier flinke bedragen kunt winnen. De pay-out in The Search is matig, maar dat wordt opgeheven door de andere levels in dit spel die je meer dan regelmatig voorbij zal zien komen tijdens het spelen van Aliens.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Aliens

9.3

Graphics

9.5/10

Kenmerken

9.0/10

Speelbaarheid

10.0/10

Bonussen

9.2/10

Mobiel

8.6/10

Voordelen

  • Hoge maximale winst
  • Bijzonder interessante bonusgame

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Henkjan on Aliens
Waanzinnig!

De beste gokkast ooit!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger