Secret Romance

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Secret Romance

Secret Romance is een gokkast van de ontwikkelaar Microgaming die met deze gokkast opnieuw geen geweldig spel heeft kunnen produceren. De gokkast ziet er op het eerste oog matig uit, en het hoogtepunt van de gokkast zit verwerkt in de vorm en opzet van de feature, die helaas na een paar keer spinnen de kracht al verloren is en eerder irritant is dan echt leuk. Toch zullen veel mensen de gokkast interessant vinden omdat deze zo gemakkelijk te spelen is en een duidelijk opzet heeft, zoals we gewend zijn van de automaten van deze ontwikkelaar.

Secret Romance Welkomst

Hoe speel je Secret Romance?

Secret Romance is een gokkast waarbij je onderin beeld gemakkelijk de inzet aan kunt passen tijdens het spelen. De winlijnen staan vast en zijn verdeeld over de vijf wielen en drie rijen van de gokkast. In zoverre is de gokkast redelijk standaard, maar helaas weet de rest van de gokkast niet te overtuigen. De animaties hebben te maken met Valentijnsdag of cadeautjes voor je partner, en deze symbolen zijn aangevuld met de tien tot en met de aas die compleet buiten het thema vallen. Er is een wild symbool en een scatter symbool en bij veel van de spins kun je niet alle symbolen direct zien. Dat heeft te maken met de feature.

De feature in Secret Romance

Secret Romance draait grotendeels om de feature die in de gokkast verwerkt zit. Niet alle symbolen zijn direct zichtbaar wanneer de wielen stoppen met draaien. Een gedeelte van de symbolen zit in een envelop die past opent vlak nadat de wielen stil zijn komen te staan. Alle verborgen symbolen zijn hetzelfde, wat kan betekenen dat er enorme winsten op de wielen komen te staan door de feature. Toch is het geen bijzonder interessante feature en dat heeft ermee te maken dat de feature vaak op de wielen komt en daarbij vele malen ook letterlijk niets oplevert. Een leuk extraatje dus, maar niet direct een reden om de gokkast te gaan spelen.

De free spins in Secret Romance

Secret Romance Free Spins

Secret Romance is voorzien van free spins. Wanneer je driemaal de scatter op de wielen hebt, krijg je 14 free spins waarbij de mystery symbolen gestapeld op de wielen komen. Hier wordt de gokkast echt interessant. De scatter kan ervoor zorgen dat de multiplier steeds hoger wordt en daarnaast kunnen de mystery symbolen hier ook wild symbolen bevatten, waardoor de winsten nog veel hoger kunnen worden. Vanwege al deze leuke extra’s is het begrijpelijk dat Microgaming ervoor gekozen heeft om geen extra free spins mogelijk te maken. Je hebt er dus maximaal 14 en wanneer deze op zijn, zal je opnieuw driemaal de scatter moeten krijgen om nog eens free spins te kunnen draaien op de wielen.

Secret Romance Free Spins2

Jackpot en winlijnen in Secret Romance

Secret Romance is niet voorzien van een jackpot en dat is jammer, want dat was wel het ultieme cadeau geweest natuurlijk. Er zijn wel winlijnen gebruikt. Dit zijn er in totaal 15 en deze zijn niet aan te passen. Onderin beeld kun je wel de inzet per spin aanpassen tijdens het spelen van de gokkast. De autoplay functie is ook goed te vinden in de gokkast, wat het makkelijker zal maken om gewoon achterover te gaan zitten en naar de gokkast te kijken tijdens het spelen. De gokkast is gemakkelijk te spelen op de computer en laptop, en is ook te spelen op de mobiele apparaten maar daar wordt al snel duidelijk dat dit niet direct het idee geweest is achter de gokkast. Maar ook dat zijn we gewend van de ontwikkelaar Microgaming.

 

 

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Secret Romance

Secret Romance
75

Graphics

7/10

  Kenmerken

  7/10

   Speelbaarheid

   9/10

    Mobiel

    7/10

     Voordelen

     • Grappige feature

     Nadelen

     • Geen sterke gokkast van deze ontwikkelaar
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Average rating:  
      1 reviews
     by Ana on Secret Romance
     Stom

     Wat een zoetsappig spel bah

     Advertisment ad adsense adlogger