Dragonz

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Dragonz

Dragonz is een gokkast van de ontwikkelaar Microgaming waarbij het idee achter de gokkast zeer leuk is, maar waarbij de uitwerking te wensen over heeft gelaten. De gokkast draait namelijk om de vier draakjes die ook allemaal een eigen wildfunctie gekregen hebben. Dankzij de standaard opzet van de gokkast en het grote aantal standaard wild symbolen, komt dit idee tijdens het spelen echter niet goed naar voren. De eenvoudige geluiden en het niveau van de animaties zorgt ervoor dat de gokkast blijft hangen op een middelmatig niveau en dat is jammer, want het idee had vele malen beter uitgewerkt kunnen worden door de ontwikkelaar.

Dragonz Welkomst

Hoe speel je Dragonz?

Dragonz is één van de gokkasten op het internet waarbij je eerst even aan moet geven met welke inzet je wilt spelen en dat is ook direct het enige dat je hoeft te doen. Er zijn namelijk geen winlijnen in de gokkast gebruikt, die werkt met een aantal manieren waarop winsten gemaakt kunnen worden. De basis is simpel. Er zijn vijf wielen en drie rijen, en de negen tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast verder te vullen. De scatter en het wild symbool maken de afbeeldingen af samen met de vier vermakelijke draakjes, die helaas niet in actie komen op de wielen van de Dragonz gokkast.

De wild symbolen in Dragonz

Op het moment dat je de gokkast opent, krijg je een overzicht van de wild functies die gebruikt worden in de gokkast. Dit zijn de Flaming Wilds, de Stashed Wilds, de Frost Wilds en de Winning Wilds. Dit overzicht is direct interessant voor de mensen die een gokje willen wagen in het casino tijdens het spelen van gokkasten. Het is echter jammer dat deze opties alleen in de free spins gebruikt worden. Het kan overigens wel gebeuren dat de gokkast na een spin zonder winsten extra wild symbolen naast de bestaande wild symbolen plaatst, waardoor je alsnog een winst op de wielen krijgt. Dit gebeurt echter niet altijd.

De free spins in Dragonz

Dragonz Free Spins

Dragonz is voorzien van free spins die interessant zullen zijn voor de meeste spelers. Bij tweemaal de scatter krijg je alleen de inzet van de spin terug. Heb je echter driemaal de scatter op de wielen staan, dan mag je kiezen welke soort free spins je wilt gaan spelen. Je krijgt altijd 10 free spins met een bepaalde draak en elke draak heeft een eigen functie. Dat lijkt een lastige keuze, maar valt sterk mee. Elke draak zal namelijk zorgen voor extra wild symbolen en extra winsten tijdens de free spins, maar de manier waarop dit gebeurt, die is verschillend. Dat maakt het interessant om de verschillende opties eens te spelen tijdens het spelen van de Dragonz gokkast.

De winlijnen en jackpot in Dragonz

Dragonz maakt geen gebruik van winlijnen. Er hoeven dus geen symbolen op bepaalde posities te komen, er wordt namelijk gespeeld met een aantal manieren om te winnen. Concreet betekent dit dat een bepaald symbool minstens eenmaal op de eerste drie wielen moet staan. Er vallen met hoge regelmaat gemiddelde winsten in de gokkast, maar de standaard symbolen betalen uiteraard met minste uit. Er is geen jackpot in de gokkast verwerkt en dit is misschien maar goed ook. De mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke en simpele gokkast, hebben hier al snel de handen vol aan de free spins en de verschillende wild manieren die er vrij te spelen zijn naar mate je de gokkast langer gespeeld hebt. Voor de mensen die echt innovatieve en spannende gokkasten zoeken, lijkt Microgaming nog steeds geen kaskraker gevonden te hebben, zeker niet in Dragonz.

Ontvang direct 270 Gratis Spins!

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Dragonz

Dragonz
8.15

Graphics

8/10

  Kenmerken

  8/10

   Speelbaarheid

   9/10

    Mobiel

    9/10

     Voordelen

     • Free spins
     • Gemakkelijk te spelen

     Nadelen

     • Geen spectaculaire gokkast
     • Geen jackpot
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Dragonz
     Average rating:  
      1 reviews
      by Claire
     Heel leuk

     Niet alleen schattig! De gratis spins leveren ook veel op zeg

     Advertisment ad adsense adlogger