Basketball Star

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Basketball Star

Basketball Star is een gokkast van Microgaming, de gokkast heeft vijf wielen, drie rijen en 243 manieren waarop je kunt winnen. De gokkast is op het eerste gezicht een vrij middelmatige gokkast, maar zodra je deze zal laten spinnen zal duidelijk worden dat deze alles behalve middelmatig is. De gokkast heeft als thema basketbal, maar ook voor de niet liefhebbers van basketbal kan deze gokkast bijzonder interessant zijn. Dus niet meteen stoppen met lezen als je geen liefhebber bent van basketbal – deze gokkast heeft namelijk meer in zijn mars, en bijzonder veel mogelijke winsten!

Basketball Star Welkomst

Hoe speel je Basketball Star

Deze gokkast is eenvoudig te bedienen, onderin beeld kan je alles vinden om de instellingen zo te zetten dat je precies dat inzet wat je wilt inzetten. De autoplay is eenvoudig als wel, en heeft ook geen verrassingen voor je. Wanneer je de gokkast echter zal gaan spinnen en je hebt winst dan zal de eerste verrassing naar voren komen. De avalanches, de winnende symbolen zullen namelijk van de gokkast verdwijnen waarna de andere symbolen door vallen. Wanneer dit een beetje voorspoedig gaat, kan je hier hele leuke winsten mee behalen.

De extra features van Basketball Star

Deze gokkast heeft een heel aantal dingen waar je op kan letten, allereest dus de al eerder benoemde avalanches, door de door vallende symbolen kan je al hele leuke winsten behalen. Vooral omdat dit gewoon doorgaat tot er geen winsten meer behaald worden. Daarnaast kan je op deze gokkast ook nog eens een geëxpandeerde wilds vinden op wiel drie, vier en vijf. Iets wat ook al extreem leuke winsten op kan leveren. In totaal kan je meer dan 40 wild symbolen op de wielen vinden, een garantie voor leuke winsten!

De freespins van Basketball Star

Om de freespins van Basketball Star te kunnen behalen moet je de scatter symbolen in de gaten houden. En om te beginnen betalen deze zelf ook al leuk uit 3x het scatter symbool is namelijk goed voor 25 credits en 15 freespins, vier keer de scatter is goed voor 250 credits en 20 freespins waar je bij vijf keer het scatter symbool 1250 credits krijgt en 25 freespins. Tijdens freespins zijn er geëxpandeerde wilds te vinden op wiel twee, drie en vier en is er ook nog eens de multiplier die je bovenin beeld kunt vinden. Bij elke avalanche die je krijgt, zal deze omhoog gaat met een maximale multiplier van x10! Zeker geen kleine winsten dus tijdens de freespins.

De wild shot feature van Basketball Star

Basketball Star Wild

Er is eerder al gezegd dat je geëxpandeerde wilds kunt vinden op wiel drie, vier en vijf daarnaast is er ook nog de Wild shot feature, waarbij tot twee wielen in een wild kunnen veranderen. Dit kan voorkomen op wiel twee, drie en vier – waardoor de kans nog groter is dat je de hele gokkast kunt vullen met wilds – op het eerste wiel na, maar dat zal je dan toch al automatisch een enorme winst garanderen.

Eindconclusie Basketball Star

Hoewel de gokkast op het eerste zicht wat eenvoudig lijkt, en wel heel erg gericht op basketbal liefhebbers, is het alsnog een gokkast die een wijd publiek aan zal spreken. De geluiden van de gokkast zijn middelmatig, de grafische elementen zijn ook niet om over naar huis te schrijven. Maar alles bij elkaar is dit een bijzonder vermakelijke gokkast die je zeker terug laat keren wanneer je een aantal keren de freespins behaald hebt met dikke winsten.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Basketball Star

8.5

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.5/10

Bonussen

8.8/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Fenomenale free spins

Nadelen

  • Geluiden passen niet bij gokkast
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger