Bar Bar Black Sheep

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Bar Bar Black Sheep

Bar Bar Black Sheep is een gokkast van ontwikkelaar Microgaming, het is een gokkast met vijf wielen en drie rijen met daarbij 15 winlijnen. De gokkast is in bezit van een scatter symbool met daaraan gekoppeld freespins en een wild symbool, maar er is uiteraard meer dan dat! Want wanneer je een speciale combinatie op de wielen krijgt, kan een enorme multiplier krijgen voor de winsten die je behaald op dat moment! Op de gokkast vind je uiteraard een bar symbool en meerdere schapen. Daarnaast is er een boerderij te vinden een sinaasappel, appel, watermeloen, mais, aubergine en een zak met meel (of wol) die het scatter symbool is.

Hoe speel je Bar Bar Black Sheep?

Bar Bar Black Sheep Welkomst

Om deze gokkast te spelen heb je niet heel veel extra informatie nodig. Van Microgaming zijn we gewend dat je alles kunt instellen naar je eigen idee, en dat is bij deze gokkast echt niet anders. Helemaal links in beeld vind je het aantal credits dat je nog op je account hebt staan, daarnaast vind je de inzet (en hoe je deze met de plus en de min kunt aanpassen) in het midden vind je de winst met rechts daarnaast de autoplay en spin knop. Wanneer je meer informatie over de gokkast wilt hebben, dan kan je de paytable links bovenin beeld vinden, andere opties voor het spel kan je aanpassen rechts onderin beeld, met daar onder andere de opties om geluiden aan en uit te zetten.

Wat is er zo spannend aan Bar Bar Black Sheep?

Wie de gokkast opent zal op het eerste gezicht niet meteen onder de indruk zijn van de gokkast, toch is dit een heel erg leuke gokkast om te spelen. Waarom? Omdat je met een spin 380.000 credits kunt winnen, de gokkast freespins heeft en daarnaast de extra feature die je een multiplier op kan leveren die op kan lopen tot 999x de inzet per lijn. Daarnaast is het ook nog eens een eenvoudige gokkast, die makkelijk te bedienen is en die er erg duidelijk uitziet. Allemaal dingen die eraan bijdragen dat dit een extreem leuke gokkast is.

De freespins van Bar Bar Black Sheep

Bar Bar Black Sheep Free Spins

Om de freespins van Bar Bar Black Sheep te kunnen bereiken heb je drie keer of vaker het scatter symbool op de wielen nodig. Bij twee keer krijg je je inzet terug, bij drie keer krijg je niet alleen je dubbele inzet maar ook 10 freespins, bij vier keer de scatter krijg je 15 freespins en wanneer je er vijf op de wielen krijgt krijg je maar liefst 20 freespins. Alle winsten die je tijdens de freespins weet te behalen, hebben een multiplier x3. De enige uitzondering is de combinatie Bar Bar Black Sheep – deze combinatie krijgt tijdens de freespins helaas niet nog een keer een extra x3 multiplier.

Bar Bar Black Sheep

De hele gokkast draait om Bar Bar Black Sheep – het wild symbool is zelfs precies het voorbeeld wat je nodig hebt. Want wanneer je op een rij naast elkaar Bar Bar Black Sheep krijgt, wordt er een multiplier in werking gesteld die op kan lopen tot 999x de inzet. Een klein nadeel; ze moeten echt naast elkaar op de wielen komen, dus komen ze niet op dezelfde rij uit? Dan is het geen Bar Bar Black Sheep. Niet te vroeg juichen dus, maar hoe dan ook heeft Microgaming met Bar Bar Black Sheep (die overigens allemaal een paars randje hebben om het makkelijk te houden!) een grappige en vermakelijke gokkast gemaakt – die een stuk leuker is dan de gokkast op het eerste gezicht laat lijken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Bar Bar Black Sheep

8.3

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Leuke feature
  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger