Avalon

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Avalon

De kans is groot dat je de Avalon II gokkast van Microgaming kent, maar heb je de voorganger van de gokkast ook wel eens gespeeld? Dat is de Avalon gokkast, een videoslot die ondertussen al redelijk op leeftijd is, maar die nog steeds regelmatig gespeeld wordt omdat het een aanstekelijke gokkast is met oude geluiden, met spannende features en vooral met een bijzonder eenvoudige opzet. Het is een gokkast die je gemakkelijk kunt spelen om even te ontspannen on het online casino, want de geluiden helpen je op elk moment, en het overzicht is bijzonder gemakkelijk te behouden tijdens het spelen van de Avalon gokkast.

Hoe speel je Avalon?

De Avalon gokkast is een relatief oude gokkast in het assortiment van Microgaming, en dat betekent dat het een redelijk eenvoudig spel is. Er is gebruik gemaakt van de standaard vijf wielen en drie rijen, en ook de standaard gokkast symbolen zijn flink vertegenwoordigd in de gokkast. De tien tot en met de aas zijn gebruikt om de animaties aan te vullen die verder wel in het thema van Arthur staan. De Avalon gokkast is voor de meeste spelers aantrekkelijk geworden vanwege de eenvoud tijdens het spelen, en de geluiden die je zullen doen denken aan de tijd van de arcade spellen. Het is geen flitsende gokkast met duizenden features, maar er is wel gebruik gemaakt van een wild symbool en een scatter. Beide animaties zijn gemakkelijk te herkennen aan de hand van de winsten, en de geluiden tijdens het spelen.

Hoe Speel je Avalon Microgaming Gokkast

De free spins tijdens Avalon

Wanneer je driemaal de vrouw met het zwaard op de wielen gekregen hebt, dan krijg je 12 free spins. De multiplier waarmee je speelt, krijg je niet direct te horen, het wordt daarom ook wel de mystery multiplier genoemd tijdens het spelen in de gokkast. Er is echter iets anders waar we je op willen wijzen. Tijdens de free spins krijg je er een wild symbool bij. Dat is niet de scatter, maar het is de schatkist die je al op de wielen had staan. Deze zal meedoen als extra wild, waardoor je nog meer winsten bij elkaar kunt draaien. In de Avalon gokkast kun je overigens ook extra free spins winnen tijdens het spelen van de free spins, dus het is zomaar mogelijk dat je langer met de free spins bezig bent, dan met het normale spel!

De winlijnen en jackpot in Avalon

Avalon maakt geen gebruik van een jackpot. De gokkast is daar ook eigenlijk wat te oud voor, en redelijk simpel gehouden. Dat spreekt veel mensen aan, maar er zijn ook genoeg mensen die meer willen van de gokkasten omdat de mogelijkheden tegenwoordig een stuk meer uitgebreid zijn. Ben je juist op zoek naar de wat oudere en simpelere gokkasten, dan is dit een prima begin voor je. Er ziujn namelijk 20 winlijnen die je niet in kunt stellen, maar de rest is tijdens het spelen allemaal aan te passen.

Speel je vaker gokkasten online, dan is het goed om te weten dat er een expert knop zit aan de linkerkant van de onderkant van de gokkast. Daar kun je op klikken wanneer je alle mogelijkheden van de gokkast wilt zien, zodat je bijvoorbeeld met de autoplay van Microgaming kunt spelen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is je inzet te bepalen, zodat de gokkast de rest voor je kan doen tijdens het spelen. Zet vooral het geluid aan tijdens het spelen, al is het maar voor eventjes om weer eens te horen hoe de gokkasten in het begin nog klonken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Avalon

7.9

Graphics

7.0/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

8.4/10

Mobiel

7.9/10

Voordelen

  • Leuke opzet
  • Goede features

Nadelen

  • Gokkast is achterhaald geraakt
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger