Asian Beauty

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Asian Beauty

Asian Beauty lijkt op het eerste oog een flauwe gokkast van Microgaming. Het thema is Azië en het zijn vooral de Aziatische vrouwen die de hoofdrol gekregen hebben in deze gokkast. Toch is er meer over te zeggen dan je op het eerste oog zou denken. Het is namelijk vooral een aantrekkelijke gokkast met een leuke random bonusgame en free spins waarbij de winsten hard op kunnen lopen door de multiplier die over de winsten berekend wordt. Maar meer dan dat is het een complete gokkast, waarbij aandacht besteed is aan de meeste elementen tijdens het spelen zodat Asian Beauty online spelen een ervaring op zich is, ook wanneer je niet van Aziatische vrouwen houdt.

Hoe speel je Asian Beauty?

De Asian Beauty gokkast is een gokkast zoals veel andere gokkasten op het internet. Er zijn vijf wielen en drie rijen, maar omdat er gebruik gemaakt is van 243 manieren om te winnen, is dit een makkelijker te spelen gokkast dan veel andere gokkasten op het internet. Er is geen gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen. Alle animaties hebben te maken met het thema van de gokkast, dus je ziet ofwel vrouwen, of animaties die met Azië te maken hebben. De juwelendoos is de scatter, deze kan je naar de free spins brengen. Dit is de enige animatie die niet vervangen kan worden door de wild, welke de animatie met de naam van de gokkast is. Er is geen bonussymbool in Asian Beauty. De bonus wordt namelijk random geopend voor de speler.

De bonusgame in Asian Beauty

Asian Beauty Microgaming Gokkast Bonusgame

Asian Beauty is voorzien van een bonusgame die volledig random opent. In beeld komt te staan dat je richting de bonusgame gaat en hier gaat het om de spiegels. Links en rechts zie je de schoonheden staan, inclusief de multiplier die zij opleveren. Je opent één voor één de spiegels om te zien welke van de schoonheden je als eerste driemaal krijgt. Welke als eerste driemaal op de afbeeldingen staat, dat is jouw Asian Beauty. De winsten worden berekend en daarna vertrek je automatisch uit de bonusgame. Het grote voordeel aan de bonusgame in de Asian Beauty gokkast is dat je er altijd met winst uit zal komen. Er is namelijk geen stop of collect in de bonusgame aanwezig.

De free spins in Asian Beauty

Asian Beauty Microgaming Gokkast Free Spins

Asian Beauty heeft ook free spins in de gokkast zitten. Daarvoor heb je de scatter nodig. Met driemaal de scatter krijg je 10 free spins. Viermaal de scatter levert 15 free spins op, en bij vijfmaal de scatter krijg je 25 free spins. Tijdens het spelen van de free spins kun je extra spins winnen dankzij de scatter die je ook hier op de wielen kunt krijgen. Daarmee zijn de free spins al snel interessant voor de meeste gokkers, maar dankzij de verdubbelde winsten in deze modus kan het nog veel sneller leuk worden tijdens het online gokken.

De winlijnen in Asian Beauty

Asian Beauty is niet voorzien van winlijnen. Het is een van de gokkast waarbij gebruik gemaakt is van manieren om te winnen, en dat maakt de gokkast gemakkelijk te doorzien tijdens het spelen van de gokkast. Je kunt het aantal manieren om te winnen niet aanpassen. Die staat op 243 manieren. Je kunt de inzet onder in de gokkast wel aanpassen naar je eigen wens door de waarde van de munten te veranderen, of het aantal munten waar je mee speelt. Er is een autoplay functie beschikbaar. Deze slaat automatisch af bij het openen van de bonusgame, omdat je daar zelf je schoonheden moet kiezen om verder te kunnen spelen in de Asian Beauty gokkast.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Asian Beauty

7.7

Graphics

7.4/10

Kenmerken

7.8/10

Speelbaarheid

8.1/10

Mobiel

7.4/10

Voordelen

  • Bonusgame en free spins
  • Genoeg te beleven tijdens het gokken

Nadelen

  • Simpele gokkast
  • Had grafisch beter gekund
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger