Ariana

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Ariana

Ariana is een gokkast van Microgaming waarbij de meermin in het centrum van de aandacht staat. Het lijkt misschien een redelijk standaard gokkast, maar de schijn bedriegt. In de gokkast zit een feature verwerkt die uniek is voor het gokkasten spelen op internet en wanneer je gokkasten speelt met echt geld, dan is dit een feature die je erg rijk kan maken als alles even meezit. Daarnaast is de gokkast voorzien van free spins, en met een maximale winst van 300.000 munten zijn er eigenlijk niet meer redenen nodig om deze gokkast eens wat nader te bekijken.

Hoe speel je Ariana?

Ariana is een gokkast met een redelijk standaard opzet voor een gokkast. Er zijn vijf wielen en drie rijen en dat maakt het een eenvoudig te ontdekken gokkast. De standaard gokkast symbolen zorgen voor een beter overzicht tijdens het spelen, de tien tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast op te vullen. De overige animaties hebben allemaal te maken met de meermin en het leven onder water. Tijdens het spelen is het de moeite waard om het geluid even aan te zetten, het muziekje op de achtergrond is van hogere kwaliteit dan je gewend zal zijn van de software ontwikkelaars. Dit gaat vooral tijdens de free spins op. Het Ariana symbool is het wild symbool. Deze kan alle animaties en symbolen vervangen, behalve de zeester. Dit is dan dus de scatter in de Ariana gokkast!

De extra feature in Ariana

Ariana Microgaming Gokkast Features

Ariana maakt gebruik van een spectaculaire feature tijdens het spelen, welke leuk bedacht is door de ontwikkelaar Microgaming. Wanneer het eerst wiel helemaal bezet is door dezelfde animatie, gaat er iets gebeuren wat jou veel geld op kan leveren. Komt dit symbool ook op het tweede of derde, vierde en vijfde wiel, dan expanderen die animaties over het hele wiel heen. Op dat moment word je erg blij van de 25 winlijnen waarmee je aan het spelen bent, want de winsten lopen echt heel erg hard op tijdens het spelen van de gokkast wanneer de feature inslaat en jou helpt!

De free spins in Ariana

Ariana Microgaming Gokkast Free Spins

Naast de feature hierboven zijn er geen andere features gebruikt om de gokkast te vullen. Dat hoeft natuurlijk ook niet, de ene feature is genoeg, zeker wanneer er ook nog eens free spins te halen zijn. Hiervoor heb je driemaal de scatter nodig, je krijgt dan vijftien free spins. Heb je de scatter vaker, dan krijg je ook vijftien free spins, maar de waarde van de initiële spin wordt hoger. Tijdens de free spins blijven de wild symbolen op het eerste wiel staan, waardoor de winsten tijdens de free spins hoger uit kunnen vallen. Daarnaast is er nog iets dat je over Ariana moet weten. Tijdens het spelen van de free spins kun je namelijk meer free spins winnen, waardoor je nog langer kunt gokken zonder geld in te moeten zetten!

De winlijnen en jackpot

De Ariana gokkast is niet voorzien van een jackpot. Gelukkig is er een feature die regelmatig terugkomt, waardoor er alsnog genoeg te beleven is tijdens het gokkasten spelen. Daarbij is de maximale winst in deze gokkast 300.000, en die is makkelijker te halen dan bij andere gokkasten, vanwege de feature! Er zijn in totaal 25 winlijnen in deze gokkast, welke niet aan te passen zijn. Je kunt onder in beeld wel de inzet per spin aanpassen wanneer je met minder of meer geld wilt spelen, en er is ook een autospin feature die je helemaal in kunt stellen. Daarvoor moet je op de ‘custom’ knop drukken, hierna kom je in een compleet menu terecht.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Ariana

7.5

Graphics

6.5/10

Kenmerken

7.5/10

Speelbaarheid

8.3/10

Mobiel

7.6/10

Voordelen

  • Leuke winkansen
  • Features

Nadelen

  • Laat grafisch te wensen over
  • Standaard gokkast voor Microgaming
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger