Arctic Fortune

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Arctic Fortune

Arctic Fortune is één van de betere gokkasten van de ontwikkelaar Microgaming. Tijdens het spelen waan je je in de wereld van de Vikingen, waarbij het vooral gaat om de grote schatten van het hoge Noorden. De gokkast is anders dan de meeste gokkasten. Er zijn meer velden in de gokkast zelf en er is geen gebruik gemaakt van winlijnen. Er zijn wel 1024 manieren om te winnen en dat kan flinke prijzen opleveren in de free spins in de Arctic Fortune gokkast. Zeker een aanrader voor de mensen die eens een andere gokkast willen spelen op het internet, want standaard is Arctic Fortune zeker niet.

Hoe speel je Arctic Fortune?

Arctic Fortune is een gokkast die op geen manier standaard is voor Microgaming. Er zijn geen standaard gokkast symbolen, er zijn geen winlijnen en wanneer je denkt dat er een gokkast met vijf wielen en drie rijen geopend wordt, dan heb je het mis. Er zijn namelijk vier rijen in dezelfde gokkast, waardoor er 20 velden zijn. Die zijn op een geweldige manier ingevuld. Je ziet schatten, Vikingen, een hoorn en uiteraard ook wilde dieren die je in het hoge noorden tegen zou kunnen komen.

Daarmee is het een complete gokkast in het thema van de naam van de gokkast, want ook de muziek en de geluidseffecten zijn aangepast. Er is ook een wild symbool in de gokkast. Dat is de animatie met de naam van de gokkast. Deze kan alle symbolen vervangen behalve de schatkaart. Dat is namelijk de scatter, die goed te herkennen is, omdat ‘scatter’ ook onder de schatkaart geschreven staat. De wild komt in deze gokkast maar op twee wielen voor, dat is het tweede en het vierde wiel.

De free spins in Arctic Fortune

 

Arctic Fortune Microgaming Gokkast Free Spins

Wil je voor de echt grote winsten gaan in de Arctic Fortune gokkast, dan moet je bij de free spins zijn. Die kun je winnen door de scatter driemaal of vaker op de wielen te hebben. Je kunt maximaal 40 free spins winnen met een maximale multiplier van maar liefst zesmaal de winsten op de wielen. Dat betekent dat kleine winsten direct veel waard worden tijdens het spelen van de gokkast. De inzet tijdens de free spins is uiteraard hetzelfde als dat de inzet was op het moment dat je de free spins won.

Tijdens het spelen van de free spins kun je extra free spins winnen en de manier waarop dat mogelijk gemaakt is, is bijzonder eenvoudig. Driemaal de scatter levert je drie free sprins extra op, Vier scatters zijn vier extra free spins waard en vijf scatters leveren dan automatisch vijf extra free spins op. Wanneer je veel free spins gewonnen hebt, is de kans op een enorme winst hoog, net als de kans op extra free spins tijdens het spelen van de Arctic Fortune free spins.

De winlijnen in Arctic Fortune

Het spelen van de Arctic Fortune gokkast is een aparte ervaring. Er zijn hier geen winlijnen te bekennen die je op moet zoeken om het verloop ervan te zien. Er zijn hier manieren om te winnen en er zijn er maar liefst 1024. Dat heeft uiteraard te maken met de extra rij onder de gokkast, maar is vooral een leuke manier geweest om de gokkast extra spannend te maken. Tijdens het spelen kun je onder in beeld de inzet aanpassen door het aantal munten of de waarde per munt aan te passen. Deze gokkast van Microgaming is voorzien van een autospin functie die het werk van je over kan nemen wanneer je dat een prettig idee vindt. Dan kun je echt ontspannen achterover gaan zitten.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Arctic Fortune

7.9

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

7.5/10

Mobiel

7.4/10

Voordelen

  • Thema is bijzonder uitgevoerd
  • Grafisch goed opgezet

Nadelen

  • Geen in te stellen winlijnen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger