Arctic Agents

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Arctic Agents

Arctic Agents is één van de meest vreemde gokkasten van de ontwikkelaar Microgaming. Tijdens het maken van videoslots zijn er veel mogelijkheden om als thema te kiezen, het hoeft immers niet echt realistisch te zijn, als het maar vermakelijk is. Arctic Agents is daar een goed voorbeeld van. De gokkast heeft geheim agenten tussen het sneeuw en ijs gevonden, maar erg veel wordt er niet gedaan met het verhaal. Het blijft een beetje bij de animaties op de wielen, en het verhaal in de free spins die de gokkast opleuken. De gokkast is een eenvoudig te spelen videoslot en dat is één van de redenen van het grote succes van deze ontwikkelaar.

Hoe speel je Arctic Agents?

Arctic Agents is een eenvoudige gokkast. Het is een gokkast waarbij je direct kunt gaan spelen, want de gokkast laat jou zelf wel weten wat de wild is en wat de scatter is, dat is immers goed te horen aan de geluiden tijdens het spelen. Er is veel gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen, de boer tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast op te vullen en de ontwikkelaar heeft daar waarschijnlijk voor gekozen om het overzicht te kunnen bewaren tijdens het spelen. Met vijf wielen en drie rijen is de gokkast redelijk standaard, maar de negen winlijnen zijn minder dan je zou verwachten bij een gokkast als deze. De tamelijk mislukte iglo is de scatter, de pinguïn met Top Secret op zijn koffer is de wild. Deze kan alle winsten verdubbelen waar het onderdeel van is, en deze kan alle symbolen vervangen behalve de scatter.

De free spins in Arctic Agents

Arctic Agents Microgaming Gokkast Free Spins

Arctic Agents heeft vijf verschillende free spin modi, en dat maakt het best lastig. Gelukkig hoef je niet zelf te kiezen welke variant je wilt spelen. Je krijgt vijf ijsbergen, of iglo’s te zien en daar moet je er eentje van kiezen. De eerste variant is 20 free spins met 2x multiplier. Daarna komt 15 free spins x3, 10 free spins x5, 5 free spins x10 en de laatste is een multiplier van maar liefst 15 keer, maar daarbij krijg je maar drie free spins. Tijdens het spelen van de free spins kun je geen nieuwe free spins winnen.

Wanneer je de scatter op het eerste of vijfde wiel krijgt tijdens de free spins, krijg je een random prijs. Deze ligt tussen de 2x en 50x van de inzet waar je op dat moment mee aan het spelen bent. De multiplier wordt niet verrekend over deze random prijzen, maar desalniettemin kunnen de prijzen tijdens de free spins op deze manier hard oplopen tijdens het spelen van Arctic Agents. Het geluk is dat de free spins regelmatig langskomen, het lijkt erop dat ze vaker gespeeld worden dan in andere gokkasten. De vraag is alleen of jij de goede iglo weet te kiezen zodat je ook aan de maximale winsten toe kunt komen.

De winlijnen in Arctic Agents

Arctic Agents maakt gebruik van een bijzonder mager aantal winlijnen. Er zijn er namelijk maar 9 tijdens het spelen en dit aantal kun je ook nog eens omlaag bijstellen tijdens het spelen. Dat kan door op de knop onder in de gokkast te drukken, maar het is makkelijker om naast de gokkast te klikken op het aantal winlijnen dat je wilt spelen. De overige winlijnen worden dan namelijk direct inactief. Onder in de gokkast vind je de autospin functie van Microgaming, deze is volledig in te stellen naar eigen wens. Onder in de gokkast kun je tevens de inzet bepalen door het aantal munten aan te passen waarmee je speelt, of door de waarde per munt te veranderen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Arctic Agents

8.1

Graphics

7.9/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

8.4/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Leuk thema
  • Genoeg features

Nadelen

  • Weinig winlijnen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger