Alaskan Fishing

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Microgaming gokkasten

Alaskan Fishing

Alaskan Fishing is een gokkast van Microgaming met genoeg features, maar de basis van de gokkast is bijzonder eenvoudig. Er zijn vijf wielen en met de drie rijen is het direct duidelijk hoe de gokkast werkt. Daarnaast zijn er 243 manieren om te winnen, je hoeft te dus geen zorgen te maken over de winlijnen. Er zijn geen standaard gokkast symbolen gebruikt. Alle animaties hebben te maken met het vissen of met Alaska en de meeste animaties bewegen wanneer zij onderdeel uitmaken van een winst. Dat maakt de gokkast direct een stuk interessanter voor de meeste spelers, want er is altijd iets te zien. Tijdens het spelen is de animatie met de naam van de gokkast het wild symbool. Deze kan alle animaties vervangen, behalve de scatter en het symbool voor de bonus.

De bonusgame in Alaskan Fishing

Alaskan Fishing Microgaming Gokkast Bonusgame

De visser is het bonussymbool in Alaskan Fishing. Deze moet je op het eerste en vijfde wiel krijgen om zelf te gaan vliegvissen in Alaska. Bij deze bonusgame maak je altijd winst, maar de hoop is natuurlijk dat je alleen de echt grote vissen binnen zal halen. Er zijn verschillende plekken aangewezen in het water. Jij mag vijfmaal kiezen waar er gevist gaat worden. Wanneer de vis op het droge is, zie je de winst die je gemaakt hebt. Je ziet tevens direct of het een grote winst is, een gemiddelde winst is of een kleine winst is. Aangezien je altijd prijs hebt in deze bonusgame is het zeker de moeite waard. Ook omdat het een goed gemaakte bonusgame is, al draait deze waarschijnlijk niet overal even vlot.

De free spins in Alaskan Fishing

 

Alaskan Fishing Microgaming Gokkast Free Spins

Alaskan Fishing is ook voorzien van free spins waarmee je de grotere winsten binnen kunt hengelen. De Alaskan Fishing free spins kun je winnen door driemaal de koffer met visgerei op de wielen te krijgen. Je krijgt dan vijftien free spins toebedeeld waarmee je direct aan de slag mag gaan. De free spins worden op dezelfde wielen gespeeld als de normale gokkast, maar de winsten worden wel verdubbeld voordat deze bijgeschreven worden op jouw saldo. Het is goed om te weten dat je extra free spins kunt winnen tijdens het spelen van de free spins, waardoor je langer door kunt spelen met de multiplier!

De winlijnen in Alaskan Fishing

Alaskan Fishing maakt geen gebruik van winlijnen. Er zijn 243 manieren om te winnen en daardoor is het makkelijker om het overzicht te bewaren tijdens het spelen van de gokkast. Onder in beeld kun je de inzet aanpassen wanneer je met een andere inzet wilt spelen dan de inzet die onder in beeld staat. Er is ook een auto spin functie, en je kunt de muziek uitzetten onder in de bruine balk aan de linkerzijkant onder de gokkast. Daar vind je overigens ook meerdere opties voor het geval je langer met deze gokkast wilt gaan spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Alaskan Fishing

7.7

Graphics

7.6/10

Kenmerken

7.8/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.4/10

Voordelen

  • Leuke bonusgame en features
  • Goed uitgevoerd thema

Nadelen

  • Redelijk standaard gokkast
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger