Pixie Gold

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Lightning Box gokkasten

Pixie Gold

Pixie Gold is een gokkast van Lightning Box. Wanneer je het idee hebt dat je de naam Pixie Gold wel kent, maar de gokkast nog nooit gespeeld hebt, dan kan dat heel goed te maken hebben met de opzet van de gokkast. De Pixie Gold gokkast is namelijk onnodig moeilijk gemaakt door de ontwikkelaar die ervoor gekozen heeft om met een speciaal derde wiel te gaan spelen. Dit wordt echter pas duidelijk tijdens het spelen, al zullen dan nog niet alle spelers snappen wat het idee van Lightning Box geweest is. De gokkast heeft daarbij een vreemde feature in het spel verwerkt zitten, en heeft verder weinig extraatjes, op een flink aantal standaard gokkast symbolen na. Deze bevorderen het overzicht, maar zijn niet al te best voor de beleving.

Pixie Gold NG Welkomst

Hoe speel je Pixie Gold?

Pixie Gold is niet een van de gemakkelijk te spelen gokkasten in het online casino. De gokkast heeft namelijk vijf wielen, maar er worden er acht gebruikt. De middelste vier wielen zijn namelijk samen het derde wiel, wat het al direct verwarrend maakt. Alle wielen hebben drie rijen, behalve de wielen die samen het derde wiel vormen. De 1296 manieren om te winnen maken de gokkast normaal gesproken bijzonder gemakkelijk te spelen, maar deze gokkast is een uitzondering daarin. De negen tot en met de aas zijn gebruikt om het overzicht te bewaren, maar het is nog maar net de vraag of dat geluk is. Net als dat het nog maar de vraag is hoe lang jij deze gokkast kunt spelen met het geluid aan. Het ondersteunt de gokkast tijdens het spelen, maar na een paar keer spinnen is de kans groot dat je het geluid meer dan zat bent.

De feature in Pixie Gold

Pixie Gold NG Reelfecta

Gelukkig zit er een feature in Pixie Gold die de gokkast leuker kan maken. Het is alleen jammer dat deze feature ook weer verwarrend is. Elke keer dat je spint, trekt de rat onder in beeld de kar een wiel naar voren. Wanneer je de koninklijke K boven de kar hebt staan, is het tijd voor de feature. Pixie komt langs om een animatie op de middelste vier wielen te zetten, en de wielen worden gespind. De kansen op grote winsten zijn groot wanneer de feature langs komt, maar wanneer je inziet dat de feature zowel de bonusgames als de free spins moet vervangen, dan wordt de feature ineens een stuk kariger. Vooral omdat deze niet altijd tot winsten leidt, en dat is bijzonder jammer. Want daarvoor houd je niet constant de rat met de kar in de gaten.

Pixie Gold NG Free Spins2

De winlijnen in Pixie Gold

Pixie Gold maakt geen gebruik van winlijnen. Er zijn wel 1296 manieren om te winnen tijdens het spelen van de gokkast, maar de vraag is of dat echt was wat deze gokkast nodig heeft om een succes te worden. Lightning Box heeft een gok gewaagd door een moeilijkere gokkast te maken, waardoor de gokkast wel volledig uniek geworden is. Het blijft de vraag of het resultaat ook daadwerkelijk is wat het zou moeten zijn en wat de ontwikkelaar voor ogen had.

Dankzij de drukke opzet en de kleine afbeeldingen, plus de kar onder in beeld, is de gokkast namelijk al snel traag, onduidelijk en zeker niet bijzonder geschikt voor de mensen die op een mobiel apparaat willen spelen. Ben je echter op zoek naar een unieke gokkast die je nog niet eerder hebt gezien en die niet op een andere gokkast lijkt, dan kan dit zomaar eens een leuke avond voor jou betekenen, al moet je dan zelf even op zoek naar een beter muziekje dan dat de ontwikkelaar kon vinden.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Pixie Gold

8.2

Graphics

7.8/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Leuke feature

Nadelen

  • Saaiere gokkast
  • Moeilijker te spelen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Sylvia on Pixie Gold
Duurt even voordat je het begrijpt

Leuke thema, maar het duurde wel even voordat ik begreep hoe het nou precies zat met de muis...

Advertisment ad adsense adlogger