Druidess Gold

Toon mij alle Lightning Box gokkasten

Druidess Gold

Druidess Gold is een gokkast van ontwikkelaar Lightning Box, de gokkast heeft een afwijkende lay-out die meteen op zal vallen zodra je de gokkast opent. Het thema van de gokkast de druïdes wordt leuk weergegeven in de symbolen maar de meeste aandacht zal toch in eerste instantie gaan naar hoe de gokkast eruit ziet, en hoe deze werkt. De gokkast heeft een wild symbool en 1296 manieren waarop je winst kunt maken. Voor de precieze manier hoe dit werkt, is het aangeraden om de paytable op te zoeken en dit eens na te lezen.

Druidess Gold Welkomst

Hoe speel je Druidess Gold?

Omdat de gokkast een afwijkende lay-out heeft kan het wat verwarrend zijn hoe deze gokkast te spelen is. Maar een ding is zeker, je kunt onderin beeld alles instellen wat met de inzet te maken heeft, de spins en de autoplay. Hier zijn geen twijfels over mogelijk, dit is in een oogopslag heel duidelijk te zien hoe dit allemaal werkt. De paytable zal mogelijke vragen ook nog kunnen beantwoorden. Een ding is zeker, de gokkast is na een aantal spins lang niet zo ingewikkeld als deze er op het eerste moment uitziet. Een grote plus voor ontwikkelaar Lightning Box, gezien de gokkast er vrij ingewikkeld uitziet, maar ze het hebben klaargespeeld de gokkast heel goed bespeelbaar te maken.

De winmanieren van Druidess Gold

Druidess Gold Hoe Spelen

Omdat de gokkast afwijkende wielen heeft, heeft de gokkast technisch gezien nog steeds 5 wielen. Het derde wiel van deze gokkast heet het Reelfecta wiel en bestaat uit 16 vakken – toch wordt dit als één wiel beschouwd. De buitenste ring van dit wiel is een van de belangrijkste onderdelen uit het spel, want hier zullen de symbolen op komen die de free spins vrij kunnen spelen. Mocht je moeite hebben met de winmanieren is het aangeraden om via de paytable te kijken hoe het werkt, want er is een duidelijk systeem voor het is alleen wat lastig uit te leggen in een paar woorden. Maar een ding is zeker de gokkast is eenvoudig te spelen en na enkele spins is geheel duidelijk hoe deze werkt.

De freespins van Druidess Gold

Om de freespins van Druidess Gold vrij te spelen moet je vijf keer een bonussymbool op wiel drie krijgen. Wanneer dit lukt zal je naar de free spins gaan. In beeld zal komen te staan dat je drie freespins krijgt, en dat is in feite ook zo want je krijgt drie gegarandeerde freespins, tot 12 is daarna mogelijk. Want er zit ook een addertje onder het gras, je kunt na de eerste drie spins namelijk een gif symbool in beeld krijgen wat de free spins direct zal stopzetten.

Iets anders wat ook gebeurt, is dat de wilds die in de buitenste ring van het derde wiel komen, met een slotje op hun plaats gehouden worden. Red je het om de buitenste ring geheel vol te krijgen met de wilds? Dan zal het midden ook wild worden, zodat je met een gigantische wild nog één spin krijgt. Een garantie op een dikke winst!

Geen jackpot voor Druidess Gold

Deze gokkast heeft geen jackpot en wie een aantal keren de bonusgame behaald heeft, zal heel goed snappen waarom dit niet het geval is. Met de afwijkende wielen, en de bonus/free spins is het niet nodig om er nog meer prijzen aan vast te maken. Het is een gokkast die opvalt door zijn unieke uitstraling en derde wiel. Met andere woorden, zeker een aanrader om te gaan spelen, zeker omdat de freespins vrij eenvoudig te bereiken zijn en de kans dat je deze meerdere keren treft groot is.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Druidess Gold

8.2

Graphics

8.2/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Free spins
  • Leuke gokkast

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger