Dolphin Gold

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout
Toon mij alle Lightning Box gokkasten

Dolphin Gold

Dolphin Gold is een gokkast van ontwikkelaar Lightning Box, het is een gokkast die zich op de bodem van de oceaan afspeelt midden in de koraalriffen. De gokkast heeft vijf wielen, vier rijen en veertig winlijnen en heeft passende achtergrondgeluiden, rustgevend als je een duikliefhebber bent. Op de gokkast vind je een divers aantal dieren die onderwater leven, van uiteraard de dolfijn tot aan wieren, koralen, schildpadden en zeepaardjes. Ook zijn de symbolen 9 tot en met koning gebruikt, al passen deze prima in de gokkast en zijn niet storend.

Dolphin Gold Welkomst

Hoe speel je Dolphin Gold?

De gokkast is eenvoudig te bedienen en te spelen, je kunt links onderin de informatie vinden van de gokkast met daarnaast de winlijnen en inzet. Je kunt zowel de winlijnen aanpassen als de inzet. Al is het niet aan te raden om de winlijnen van de gokkast aan te passen. De gokkast heeft er niet voor niets 40 gekregen. In het midden vind je de mogelijke winst en rechts in beeld kan je de spin knop vinden met daar links van de autoplay functie en de gamble knop. De gamble optie kan je enkel gebruiken wanneer je een winst gemaakt hebt. Let wel op! Als je verliest, is je winst weg – bij winst kan je leuke extra winst maken.

De free spins van Dolphin Gold

Deze gokkast is voorzien van een wild symbool, welke ook als bonussymbool fungeert en daardoor de freespins in werking zet. Om de free spins te bereiken moet je minimaal zes bonussymbolen in beeld krijgen. Hier krijg je dan 3 free spins voor, bij zeven krijg je 6 spins, bij acht 9, bij negen krijg je 13 free spins en bij tien 15, bij elf 18 en wanneer je twaalf keer het bonussymbool op de wielen krijgt, krijg je maar liefst 21 free spins! Tijdens de free spins is het wild symbool van goud en heeft het en x2 multiplier erop zitten. Het wild symbool komt gestacked op de wielen twee tot en met vijf voor – en kan voor bijzonder leuke winsten zorgen!

Dolphin Gold Free Spins

Geen jackpot voor Dolphin Gold

Hoewel de gokkast heel erg lijkt qua spelwijze op de gokkast Chilli Gold x2, heeft deze gokkast geen jackpot. Wil je dus een gokkast die hier erg op lijkt met een jackpot spelen dan kan dat met Chilli Gold x2 – die heeft namelijk precies dezelfde features maar in wel gekoppeld aan een jackpot spel. Verder is het niet meteen noodzakelijk dat een gokkast als deze een jackpot heeft, toegegeven het zou een leuke bonus zijn geweest, maar de gokkast is prettig te spelen in zijn eenvoud, en de freespins geven ook de garantie op een leuke winst.

Een leuke bonusgame daarentegen was wellicht geen overbodige luxe geweest, het onderwater thema had prima een leuke bonusgame kunnen hebben. Een bonusgame onderwater? Met een paar oesters ben je klaar, kies er een uit voor een directe bonus om iets te noemen. Het hoeft geen super ingewikkelde bonus te zijn, het was gewoon leuk geweest als er een bonus te vinden was geweest.

Conclusie van Dolphin Gold

Dolphin Gold is een leuke en zeer vermakelijke gokkast, zonder al te veel poespas, waar de een dit heerlijk vindt, zal een ander het saai vinden. Wanneer je dus graag gokkasten speelt met bijzonder veel grafische elementen, bonusgames en wellicht zelfs wel een jackpot? Dan is dit niet de gokkast voor jou, wanneer je eenvoudige gokkasten die er mooi uit zien graag speelt? Dan is dit zeker een gokkast die je een bezoekje moet brengen. Want al met al is het een zeer gemiddelde gokkast die het goed kan doen, en je leuke winst op kan leveren.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

Wij zijn 100% tegen Spam!

Dolphin Gold

Dolphin Gold
83

Graphics

8/10

  Kenmerken

  9/10

   Speelbaarheid

   8/10

    Mobiel

    9/10

     Voordelen

     • Free spins
     • Makkelijk te spelen

     Nadelen

     • Geen jackpot
     Submit your review
     1
     2
     3
     4
     5
     Submit
          
     Cancel

     Create your own review

     Average rating:  
      1 reviews
     by sandra on Dolphin Gold

     Leuke videoslot van lightning box en de gratis spins feature is echt zo intens!

     Advertisment ad adsense adlogger