Chilli Gold x2

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout
Toon mij alle Lightning Box gokkasten

Chilli Gold x2

Chilli Gold x2 is een jackpot gokkast van ontwikkelaar Lightning Box, het is een gokkast met een Mexicaans thema met veel hete chilipepers die de gemoederen flink kunnen verhitten. De gokkast heeft vijf wielen, vier rijen en veertig winlijnen en is in bezig van een bonus symbool welke tevens de wild is. Hoewel het een relatief eenvoudige gokkast is, is deze wel erg speels en vrolijk opgezet, en dat in combinatie met de jackpot zorgt zeker voor een winnend concept!

Chilli Gold x2 Welkomst

Hoe speel je Chilli Gold x2?

De gokkast is eenvoudig te bedienen, alles wat je in kunt stellen staat onderin. Helemaal links vind je met twee kleine knoppen de muziek die je aan en uit kunt zetten en de paytable. Daarnaast kan je de inzet bepalen. De totale inzet komt ook in beeld te staan, net als wat er nog op je balans staat. In het midden komt de winst te staan die je mogelijk gaat behalen. En rechts in beeld vind je de spin knop met links daarnaast de gamble optie die in beeld komt als je winst behaalt en rechts naast de spin knop de autoplay knop. Deze kan je instellen naar eigen wens, met maximaal 100 spins per keer.

De free spins van Chilli Gold x2

Deze gokkast heeft een serie free spins die gekoppeld zijn aan het wild symbool, hoe meer je er hier in beeld van krijgt, hoe blijer je zal worden. Niet alleen omdat je een geweldige winst krijgt meteen, met zoveel wilds in beeld. Maar ook omdat als je er zes of meer in beeld hebt je free spins krijgt. Bij zes symbolen krijg je drie freespins, en dit aantal loopt op tot 12 symbolen gekoppeld aan 21 free spins.

Chilli Gold x2 Free Spins

Tijdens de free spins is het wild symbool een gouden symbool, die een multiplier heeft. Met andere woorden, tijdens de free spins heb je nog een grotere kans op een grote winst! Zowel tijdens het normale spel als tijdens de free spins komt het wild symbool enkel voor op wiel 2 tot en met 5. Let wel op! Als je het spel op autoplay hebt staan, zal er een kleine pauze zijn als je de free spins behaald hebt, daarna zal de gokkast automatisch de freespins gaan spelen.

De jackpot van Chilli Gold x2

Deze gokkast heeft niet een maar drie verschillende jackpotten. Om deze te kunnen winnen hoef je niets specifieks te doen, enkel spelen is voldoende – want de jackpot zal random gestart worden. Om een van de jackpotten te kunnen winnen moet je een schietspel spelen. Een spel wat eigenlijk geheel niet bij de rest van de gokkast past. Maar wel erg leuk is, er zijn een aantal rondes waarbij je uit een schip op verschillende zaken in de ruimte moet schieten. Je hebt drie levens en deze moet je goed benutten, kies je een verkeerd target?

Chilli Gold x2 Bonusgame

Dan schieten ze terug en gaat een van je levens eraf. Wanneer je alle levens doorkomt, kom je bij de jackpot ronde uit, hierbij hoef je enkel drie dezelfde symbolen te matchen om een jackpot te kunnen winnen. Deze gokkast heeft een mini, minor en major jackpot, en de grootste jackpot die gewonnen kan worden is € 2000,- geen super hoog bedrag, maar zeker de moeite waard om voor te gaan spelen – zeker als je inzet onder de € 2,- ligt.

Geen bonusgame voor Chilli Gold x2

Hoewel het spel geen officiële bonusgame heeft, kan het jackpotspel prima als een bonus gezien worden, want je kunt er ook geld mee winnen, als je de goede symbolen openschiet of je nu wel of niet de jackpot ronde haalt? Krijg je ook extra winst. Dus geen echte bonusgame – zeker wel een bonus!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Chilli Gold

8.3

Graphics

8.2/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.0/10

Voordelen

  • Free spins
  • Jackpot

Nadelen

  • Relatief eenvoudig
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by gonzalez on Chilli Gold X2

Leuke opvolger van de bestaande Chili Gold gokkast. Ook fijn dat ze gratis spins hebben en een jackpot feature. Ik vind de inzet trouwens wel aan de hoge kant daarom net geen 5 sterren.

Advertisment ad adsense adlogger