Zombie Rush

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij Leander gokkasten

Zombie Rush

Zombie Rush is een bijzonder aantrekkelijke gokkast van de ontwikkelaar Leander. Het is een gokkast waarbij aan alles gedacht is. De achtergrond van de gokkast is ingevuld in de geest van het thema, en alle verschillende elementen binnen de gokkast zijn ook ingevuld aan de hand van het thema van de gokkast, waardoor de ervaring tijdens het spelen een stuk beter is. De animaties op de wielen kunnen allemaal in beweging komen, maar even smakelijk is dat niet altijd. Er is een wild symbool, er is een bonusgame en daarnaast zijn er ook nog eens free spins te winnen in de gokkast. En hoewel het niet zozeer een feature is, zijn alle animaties buiten de gokkast ook nog eens een extra reden om deze gokkast eens beter te bekijken.

Zombie Rush Gokkast Welkostm

Hoe speel je Zombie Rush?

Zombie Rush is een gokkast die zichzelf zal wijzen tijdens het spelen. Het is niet mogelijk om de winlijnen in te stellen voordat je gaat spelen, de winlijnen staan namelijk vast op 20. Je kunt de inzet wel aanpassen onder in beeld voordat je gaat spinnen. De gokkast wijst zichzelf verder voor de rest, want er zijn vijf wielen en drie rijen, maar geen standaard gokkast symbolen. Tijdens het spelen speel je met vermakelijke animaties, die leuk gemaakt zijn, en die kunnen bewegen op de wielen. Er is een wild symbool. Deze kan alle symbolen vervangen behalve de bonus en de free spins, die hier free spinz heten. Tijdens het spelen gebeurt er het één en ander links in beeld, dit is niet relevant voor het gokken binnen de gokkast, maar is wel leuk om te zien.

De bonusgame in Zombie Rush

Zombie Rush Gokkast Bonusgame

In de bonusgame komt Zombie Rush pas echt tot leven. Claire moet donkere ruimtes in. Daar kun je geld vinden, maar je kunt er ook sleutels vinden waarmee je naar de volgende stage kunt gaan. De bonusgame kan je veel geld opleveren, maar je kunt ook met lege handen komen te staan. Zodra je een kamer binnenloopt waarin een zombie is, eindigt de bonusgame namelijk, want de hersenen van Claire worden opgegeten. En dat is een goede reden om de bonusgame te eindigen natuurlijk.

De free spinz in Zombie Rush

Zombie Rush is ook voorzien van free spins, al heten die hier free spinz om een reden die niet uitgelegd is. De free spins zijn bijzonder interessant. Allereerst omdat ze gratis zijn, maar daarnaast ook omdat er een re-spin functie in de free spins zit. Wanneer je een winnende combinatie hebt van 2, 3 of 4 dezelfde symbolen, dan kun je een re-spin krijgen. De wielen zonder dit symbool draaien nog eens om de winsten hoger uit te laten vallen voor jou tijdens het spelen. De random feature uit de gokkast kan ook plaatshebben tijdens de free spins.

Wanneer een wild symbool boven een zombie komt te staan, lekt het afval op de zombie. Het gevolg is dat alle symbolen van deze zombie zullen veranderen in wild symbolen, waarmee de winsten nog eens hoger uit kunnen vallen!

De winlijnen in Zombie Rush

Zombie Rush is voorzien van twintig winlijnen, maar daar hoef je je geen zorgen om te maken. Je kunt de winlijnen namelijk niet aanpassen tijdens het spelen. Je kunt onder in de gokkast wel de totale inzet aanpassen om zo met meer of minder geld te spelen. Ben je niet zo van de enge geluiden, en een schreeuw af en toe, dan raden we je sterk aan om de geluiden van de gokkast al direct uit te zetten voordat je gaat spelen, anders slaap je wellicht erg slecht vanavond.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Zombie Rush

9.2

Graphics

9.6/10

Kenmerken

9.4/10

Speelbaarheid

9.3/10

Mobiel

8.6/10

Voordelen

  • Leuke features
  • Sterke animaties

Nadelen

  • 'Free Spinz' slaat echt nergens op
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Marcel Timmermans on Zombie Rush
Stomme bonusgame

Bij mij komt verdien ik steeds niks tijdens de bonusgame! Maar de gokkast zelf is wel grappig

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger