Snake Slot

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij Leander gokkasten

Snake Slot

Snake Slot is een videoslot van Leander, en hoewel de gokkast zelf erg basis gehouden is, is het een gokkast die meer aandacht zou mogen krijgen in het online casino. De gokkast is vermakelijk opgezet en alles draait uiteraard om de slang die de naam aan de gokkast gegeven heeft. Daarnaast kom je veel fruitsymbolen tegen, die gebruikt zijn om de scatter op te zetten op een leuke manier. Het is echter vooral een gokkast die is gaan draaien om de free spins waarin de winsten net wat harder op kunnen lopen, mede dankzij de speciale feature die in de gokkast verwerkt is. Die levert niet altijd winst op, maar is wel altijd gratis, dus elke euro is daarbij leuk meegenomen. Daarnaast moet niet vergeten worden dat hier ook nog een bonusgame is!

Snake Slot Gokkast Welkomst

Hoe speel je Snake Slot?

Snake Slot is een gokkast met een eenvoudige opzet en dat is een voordeel. Er is een bonusgame, een feature en free spins, dus overzicht op de wielen is wel zo handig. Met vijf wielen en drie rijen kun je in feite direct gaan spinnen wanneer je het aantal winlijnen ingesteld hebt en de inzet per spin aangepast hebt naar jouw eigen voorkeur. De symbolen op de wielen zijn duidelijk, het is fruit en daarnaast kom je veel slangen tegen. Die slangen hebben allemaal een functie. De eerste is uiteraard de wild. Deze kan alle symbolen vervangen behalve de scatter en het bonussymbool. Wanneer de wild op het vijfde wiel komt, begint de feature. Een winlijn wordt gekozen, en het eerste symbool wordt wild. De lijn wordt alleen nog eens tweemaal gespind, met hogere winsten. Dit levert vaak niets op, maar kan een flinke winst betekenen met een beetje geluk!

De free spins in Snake Slot

Snake Slot Gokkast Free Spins

Snake Slot is voorzien van free spins. Daarvoor heb je driemaal de scatter nodig. Je krijgt direct tien free spins, maar het is interessant om te kijken hoeveel je er echt mag spelen, het gebeurt namelijk meer dan regelmatig dat je extra spins wint tijdens het spelen van de free spins. Daarvoor moet je het derde, vierde en vijfde wiel goed in de gaten houden. De speciale feature blijft het gewoon doen tijdens de free spins, dus je hebt alle kansen om extra winsten te maken zonder een euro in te moeten zetten tijdens het draaien van de gokkast.

De bonusgame in Snake Slot

Snake Slot Gokkast Bonusgame

De bonusgame is volgens veel spelers het beste punt in de Snake Slot gokkast. Wanneer je driemaal het symbool voor de bonus op de wielen hebt, moet je twee stuks fruit uitkiezen. Vervolgens is het de bedoeling dat je de slang naar de vraagtekens op de grond laat gaan, in de hoop dat je daar hetzelfde fruit aantreft. Wanneer je vijfmaal op rij goed kiest, win je de maximale winst in de bonusgame van de Snake Slot. Let tijdens het spelen vooral op de vormgeving, Leander heeft duidelijk tijd en aandacht besteed aan het maken van de bonusgame in deze gokkast.

De winlijnen en jackpot in Snake Slot

Snake Slot heeft helaas geen jackpot. Leander heeft bedacht dat de features en mogelijkheden genoeg waren om de gokkast interessant te maken, en daarin heeft ze een punt. Er zijn dertig winlijnen, maar die hoef je niet allemaal te gebruiken tijdens het spelen van de gokkast. Je kunt het aantal winlijnen omlaag bijstellen wanneer je dat wilt, maar je kunt ook de inzet onder in beeld aanpassen. De autospin functie staat ook onder in beeld en deze is prettig, want hij slaat af bij de free spins, de bonusgame, en ook bij de random feature die in de gokkast verwerkt is!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Snake Slot

8.4

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.6/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Interessante features
  • Volledige gokkast

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Jamai on Snake Slot
Leuke gokkast

De slang doet mij een een beetje aan de slang van de jungleboek denken.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger