Reely Roulette

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij Leander gokkasten

Reely Roulette

Reely Roulette is één van de gokkasten van Leander die uit een serie voortgekomen is. Het is een zogenaamde hybride videoslot waarin je eigenlijk zowel een gokkast kunt spelen, als een ander casinospel. Dat andere spel is in dit geval natuurlijk roulette, zoals de naam van de gokkast al doet vermoeden. Naast de gokkast staat een gedeelte van de roulettetafel en je kunt beide delen tegelijkertijd spelen. Wil je dat liever niet, dan kun je de roulettetafel wegklikken, maar deze kom je opnieuw tegen zodra je in de bonusgame terecht komt. Vandaar dat Reely Roulette ook een hybride gokkast genoemd wordt, en vaak gespeeld wordt op het internet.

Reely Roulette Welkomst

Hoe speel je Reely Roulette?

Reely Roulette is een relatief eenvoudige gokkast, maar heeft wel wat uitleg nodig, behalve voor de mensen die Reely Poker kennen van Leander. Er zijn hier dertig winlijnen, maar je kunt deze onder in de gokkast aanpassen om met minder lijnen te spelen. Onder in de gokkast kies je ook de inzet, en de inzet per lijn is direct de waarde van de chips die je op de roulettetafel kunt gebruiken. De werking van de roulette feature naast de gokkast is relatief eenvoudig. Je kunt inzetten op even of oneven, op een bepaald getal of een setje met getallen. De middelste rij op het vijfde wiel bepaalt wat het balletje gedaan heeft, en daaruit komen je winsten voort. Je kunt er zelf voor kiezen of je met of zonder deze optie wilt spelen.

De rest van de gokkast bestaat uit de getallen die je op de roulettetafel tegen kunt komen. Er is ook een bonussymbool, driemaal dit symbool leidt uiteraard naar de bonusgame. Het bonussymbool dat niet vervangen worden door de wild, die verder alle symbolen kan vervangen om zo tot hogere winsten te leiden tijdens het spelen van de Reely Roulette gokkast.

De bonusgame in Reely Roulette

Reely Roulette Bonusgame

De bonusgame is het hoogtepunt van deze hybride gokkast, maar de vraag is of het genoeg is om de spelers te vermaken. Wat wel duidelijk is, is dat de winsten hier hoog uit kunnen vallen. Je krijgt een aantal roulettetafels te zien en het is de bedoeling dat je de chips plaatst. Daarbij moet je goed in de gaten houden dat de mogelijke winsten bepaald worden door het roulettespel. Een enkel getal levert je 36x de inzet op, maar het gokken op even of oneven levert je slechts tweemaal de inzet op.

Wanneer je vaker roulette gespeeld hebt, ben je dus lichtelijk in het voordeel bij het spelen van deze gokkast, omdat je beter op de hoogte bent van de betalingen op bepaalde symbolen. Aangezien dit de enige feature in de gokkast is, is de Reely Roulette gokkast voor sommige spelers wat te karig. Aan de andere kant is het een prima optie wanneer je twijfelt tussen het spelen van een gokkast of roulette.

De winlijnen in Reely Roulette

Reely Roulette maakt gebruik van 30 winlijnen, maar deze hoef je niet allemaal te gebruiken tijdens het spelen. Je kunt zelf onder in de gokkast het aantal winlijnen aanpassen, maar dertig blijft het maximale aantal. Onder in de gokkast vind je de mogelijkheden om de inzet aan te passen, en de mogelijkheid om de autospin te spelen, zodat je niet constant zelf hoeft te klikken. Wil je rechts meer inzetten dan één chip, dan moet je gewoon een paar keer vaker klikken. Het getal dat in het veld komt te staan, is het aantal chips waarmee je speelt. Onder in beeld zie je vervolgens de totale inzet op de roulettetafel staan waarmee je aan het spelen bent.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Reely Poker

7.7

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

7.6/10

Mobiel

7.1/10

Voordelen

  • Leuk opgezet thema
  • Roulletespel binnen een gokkast

Nadelen

  • Zonder feature blijft er te weinig over
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger